Tehnički kutak > Tuning skutera
Turpijanje pežo blokova?
vktr:
Ovak pošto rastavljam mašinu ovih dana radi promjene dihtunga, reko zašto ne bi malo i turpijo dok se radilica čila :frajer:
Jel bi mogao neko stavit slike usisa na bloku kak to izgleda obrađeno i cilindra malo.
od alata nemam ništa :D jel moguće da to ručno napravim nekako,bušilicom malo proširit :laughing7:, turpija, šmirgl i udri
mislim proširit malo ulaz za smjesu na bloku i tak to, jer ovo serisko je presmješno, ono imam stage6 prirubnicu i karb 21 i kaj mi to znači kad su na bloku 2 male rupice od 2 milimetra :toothy12:
savjeti dobrodošli :)
Drnda:
samo da kazem, ako su te rupce presiroke, opet gubis na brzini ulaska smjese, a ja sam sa biaxom jedino malo ispolirao ispuh na cyl mozda mm ga prosirio i vise se ne stvara talog
vktr:
a nisi ništa po bloku drko?
aj ako neko nađe neku sliku kak bi to trebalo izgledati prije i poslje....
jer ovo sad je preeesmješno :toothy12:
hac:
evo ti par slika mojih pug blokova
blokovi stari tip.....
blokovi novi tip......
zadnji što sam radio za pug.....
vktr:
na prvoj slici kolko mi se čini je maximalno prošireno to(usis na ovom ljevom bloku), jel dobro vidim?
ako napravim tako oću imat sranja ko što drnda kaže nešto da neće smjesa dobro ići, i koje su još moguće nuspojave?
jel se može kupiti neki nastavak da na bušilicu metnem i onda malo s tim idem po tome, i za ispolirat ispuh također
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju