Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup vaseg skutera

<< < (124/135) > >>

Corector:
Prika pozdrav i cestitam na projektu! Ja te ne bih pilao za detalje posto cijenim tajne majstorluka, ali bilo bi fenomenalno kad bi imali prilike vidjeti recimo kako ostavljas neku recimo 4T makinu od 250, 300ccm, moze i drugi DRevo posto ima jedan momak sa finim popratnim sadrzajima gdje je baza ista. Jer ipak, veoma zanimljiv podatak si nam plasirao, pa da ne ostane na rekla-kazala, ako je zaista tako, probudio bi u mnogima nama jaku zelju da nadmasimo svoje vrhunce.

dario007:
Ispod podatka od gps brzine pise Dalmare...Sve je jasno. :laughing7:

Postujemo mi tvoj zanat i majstorluk,ali ne dozvoljavamo da se od nas radi budale.Pa ako drzis do sebe i svojih rijeci i provalis nesto,onda trebas imati nesto da potkrijepis te podatke koje si iznesao.

Jesi li svjestan da nrg mc3 mora ici 180km/h po satu da bi isao oko 135gps-a?
Jesi li svjestan da skuter koji je duplo jaci i sa duplo i malo vise kubika nejde tom brzinom?
Jesi li svjestan da iz tvog setupa mogu znat u 3-5km/h po gps-u koliko skuter ide?

Snimi da taj skuter na ravnom ide preko 120gpsa sa tim setupom kojeg imas i ja ti poklonim novog powera iz salona. ;)

PchelaUbica:
Mislim da je to fer sve .  Keko lijepo snimi dokaze i zacepi nam gubice molim te

dacerovs:

--- Citat: RunnerSukosan - 06 Siječanj, 2020, 20:11:54 ---Svaka cast! Samo prica se da se top speed hvatao na onoj velikoj nizbrdici u Sibeniku, tamo ti cak i vjerujem da si toliko isao.. Daj ti nama koliko on ide po ravnome :frajer:

Po slikama se da zakljucit da je to hvatano na onom spustu kod Dalmarea

--- Kraj citata ---
Tamo sam ja Beva nagurao preko 160 na sat, naravno tolko moze samo na takvoj nizbrdici hahahha.
Znaci taj NRG sa Drevom ide bolje od Beva 250 sa Polini variom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
I meni je ta nizbrdica ostala u lijepom sjecanju, raspirio Flya i Runnera do ozbiljnog ibera, samo nek nema vjetra u prsa i to ide do ibera. Recimo u planinama je manja krajnja iako je nizbrdica veca, ali nemas power smjesu jer nedostaje kisika...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju