Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup vaseg skutera

<< < (123/135) > >>

robyakarider:
onda moj ide barem 150 gps-a  :icon_biggrin:
i kao 11k kn je puno?
nemoj nas nasmijavati

RunnerSukosan:
Moja srka 172 ide 200gpsa buraz, ozbiljno , bez ljutnje, a runner s drevom posto ima yasuni r 155gpsa :laughing11:

Tu ima deckiju koji su slozili setupe za koje nisi vj ni cuo ni vidio, a vj u vremenskom periodu dok si se u pjescaniku igrao, tkd uletit s takvom spikom je stvarno smijesno jer nije ovo neka fb grupa s masu tutleka  :glasses9:

Al ajde mozda sam u krivu pa nam posnimi tih 137 gpsa ;)

dario007:
Donkeko-
Evo posto cujem da si iz Sibenika i da nisi balavac nego covjek u godinama...Imamo tamo jednog decka koji ima dreva,pa da usporedite setupe.
Nisam ljubomoran,ali cinjenica je da drevo svojom snagom ne moze savladati otpor vjetra sa zx-om iznad nekih 112-113 gps-a
Sa jacim auspuhom se da izgurati 120-122gps-a i koliko sam upoznat jos nitko nije naterao dreva iznad 122gps-a(neturpijanog naravno).

Nemoj ovo shvatit zlonamjerno,respektiram svaciji trud,ali kad isprobas dosta stvari,onda znas kako generalno stoje stvari i od tog moze odstupati minimalno.
Predstavi nam projekt u garazi,skuter je po slikama apoteka,pa da vidimo i sta se to tako posebno radilo...

donkeko:
Već kad si čuo nešo o meni normalno je da ove mlade generacije ne znadu sve o meni a toje da se od svoje dvanaeste godine bavim motorima kad ovih skutera ili kako ih ja zovem mlinci za kavu nisu ni postojali,završeni sam strojar i cijeli život sam posvetio strojevima što radim i dan danas po potrebi jer sam vec pomalo izdušio ka guma,ova nadogradnja skutera je trajala punih dvanaest godina otkako sam ga kupio iz druge ruke a toliko su trajali i experimenti na njemu izmjenjena je masa dijelova da bi postiga ovo šta danas imam,u velika objašnjenja se ne želim upuštati jer nisam na forumu da održavam predavanja jer vi i sami dosta toga znate šta poštivam, nego da ukratko napišem od cega sam sastavio skuter a sve drugi moji radovi izvedeni na toj makini za kavu neka bude moja mala tajna ni meni nitko ništa nije reka nego sam učio cili život što i danas radim puno lakše jer tuje kompjuter a po potrebi i literatura.
Ono što ste vidili gore nisam iscicao iz prsta niti bi to dolićilo mojim godinama.
Od srca pozdravljam sve forumaše pa možda i vi sa dosta utrošenog novca i zdrave logike dođete do ovakovih rezultata.

RunnerSukosan:
Svaka cast! Samo prica se da se top speed hvatao na onoj velikoj nizbrdici u Sibeniku, tamo ti cak i vjerujem da si toliko isao.. Daj ti nama koliko on ide po ravnome :frajer:

Po slikama se da zakljucit da je to hvatano na onom spustu kod Dalmarea

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju