Prekrasna cesta ! .... za napravit simulaciju vožnje motorom
A ova dva lika ne odobravam nimalo... preticanje (na početku snimke - dok su u naseljenom mjestu) po zadnjem kolu...
Svaka čast na atraktivnosti, za zadovoljstvom sam pogledao cijelu snimku... i brojio na koliko mjesta nisu imali nikakvu kontrolu nad vožnjom... Drugi dio snimke, na otvorenoj cesti, ima nekoliko mjesta, gdje "snimatelj" u desnom zavoju prelazi preko crte... možda je on vidio "u zavoj" više nego mi (sa njegovom fiksnom kamerom), ali mi ne djeluje baš, da bi na toj brzini uspio korigirat smjer (naglo se "vratiti" na svoju polovicu ceste) da mu se netko "stvori" iz suprotnog smjera... i ona dva auta što dostignu (na 7. minuti i oko 45 sec) prestižu ih u desnom zavoju po punoj crti... a na toj cesti nitko ne dolazi iz suprotnog smjera
... mo''š mislit' !!! sve do jedanput... a onda će ih čajnom žličicom skupljat sa asfalta
(kako sam već par puta napisao: puna su groblja takvih, što su atraktivno vozili...)
David Copperfield je znao komentirati za svoje iluzije (što važi i za "prezentaciju" vožnje na ovoj snimci):
Ne radite ovo kod kuće !