Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
nexus 300 tuning
Marekvz1:
i cerada ima u lidlu za 100 i nešt kuna,cijelog prekriva,ne propušta.original dođe 500 kn samo jer na njemu piše nexus.ko voli nek izvoli.
cash_hr:
--- Citat: Marekvz1 - 30 Ožujak, 2009, 20:22:30 ---ovak.I 250 imaju šugave kineske kočnice.kupi druge pločice i riješena stvar.ja sam uzel RMSove.Multivar ti da ne 1 % ubrzanja nego po meni bar 20%.a lak je takav kakav je,kod mene nije bio loš.i dok je hladan svaki motor il auto ima drukčiji zvuk,to je normalno. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok, sad cu stvarno razmisliti o tome..
glupo pitanje..
multivar je gilerin proizvod, jer, kako sam gore napomenuo, moram zadrzati garanciju a ovi su mi rekli da mi garancija vrijedi dok imam orginalne dijelove.
i, koja je to okvirno lova u igri?
druga stvar na koju mi niko nije odgovorio.
jel se isplati stavljati drugi disk na nexusa?
(ovo zamjenit plocice bi stvarno mogao ako je samo u njima "problem" a ne u cijelim kocnicama)
p.s. kad sam se vratio pao je mrak pa nisam pogledao cije su kocnice
cash_hr:
i da se pohvalim kak je dosla moja beba :glasses2:
kas sam vidio kutiju prepao sam se da nije krivi skuter unutra :toothy9:
cash_hr:
Evo mene opet..
Po ovome, izgleda da sam trebao slusat susjeda iz zaprudja... :notworthy:
no, covijek uci dok je ziv :binkybaby:
moja iskustva, pa molim komentare na njih...
prije multivara sam frenda na beverly 250 oprao 2-3 duzine i onda smo dalje isli jednako.
nakon ugradnje multivara sam ga dobio jednu duzinu i opet smo dalje isli jednako.
dakle, ne bi rekao da sam dobio nekakav veliki gain.
ono sto osjecam je da pri brzini oko 60-70 kad lupim gas da bolje i brze povuce, tj malo me cukne
no ono kaj mi se ne svidja je to da na pol gasa mi je masina na 7000 okretaja a sa tih 7000 okretaja razvijam maksimalnu brzinu od 80ak km/h
da bi dosao do 120, koje nexus inace brzo lovi dok onih +20 navlaci dugo, moram stisnuti gas do daske kaj dize okretaje izmedju 8500 i 9000 okretaja
(po specifikaciji nexus 300 najvecu snagu postize na 7200 okretaja kaj mu je okvirno prije multivara i bio priblizan maksimum)
da li se isplati radi tog malog gaina masinu vrtiti u crvenom?
moje je misljenje da je mnogo veci dobitak na nexusima 250, a i kolko vidim, multivar su hvalili svi koji voze 250tke.
kaj vi mislite o tome?
btw, zaprudanec, vise cu te slusat u buducnosti :headbang:
Marekvz1:
zaključak,jebeš nexus 300. 250 je zakon.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju