Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
nexus 300 tuning
cash_hr:
:)
naj se prepucavat decki :)
ma imam nesto love ali je necu baciti za 1% poboljsanja.
napominjem da smijem stavljati samo orginalne dijelove jer ne zelim izgubiti garanciju..
ja sam isto cuo da se novim variomatom poboljsava ubrzanje no da se gubi na konacnoj brzini, no, kako nisam mehanicar niti sam prckao po motorima vise od promjene svijecica, ne tvrdim to.
pasala bi mi mala rasprava o svemu tome da naucim ponesto :binkybaby:
evo par pitanja o tuningu:
1) kakva su ta vizualna poboljsanja?
2) 1. cuo sam da ova nova 300tka ima neke sugave kineske kocnice a da su prije nexusu imali neku dobru marku.
jel se isplati staviti drugi disk i kolka je to okvirno cifra?
3) preporuka za ceradu
4) kakvu zastitu od kradje preporucate? uzeo sam xena disk lock. dal jos nesto staviti?
i par pitanja o stvarima koje sam primjetio:
5) ovaj orginalni vjetrobran je koma. stvara neki vjetar koj mi ulazi pod kacigu.. :(
jel postoji kakva alternariva?
6) kada je hladan, stvara neke vibracije i malo ronda dok se ne zagrije
7) jako je losi zadnji lak. beverly je puno kvalitetnije lakiran. da li su takva i vasa iskustva?
tnx jos jednom svima :glasses9:
zaprudanec:
--- Citat: cash_hr - 30 Ožujak, 2009, 18:33:40 ---1) kakva su ta vizualna poboljsanja?
2) 1. cuo sam da ova nova 300tka ima neke sugave kineske kocnice a da su prije nexusu imali neku dobru marku.
jel se isplati staviti drugi disk i kolka je to okvirno cifra?
3) preporuka za ceradu
4) kakvu zastitu od kradje preporucate? uzeo sam xena disk lock. dal jos nesto staviti?
5) ovaj orginalni vjetrobran je koma. stvara neki vjetar koj mi ulazi pod kacigu.. :(
jel postoji kakva alternariva?
6) kada je hladan, stvara neke vibracije i malo ronda dok se ne zagrije
7) jako je losi zadnji lak. beverly je puno kvalitetnije lakiran. da li su takva i vasa iskustva?
--- Kraj citata ---
2) :icon_scratch: prvi glas
3)originalna cerada :icon_thumright:
4) :icon_thumright: ako ti bu u garazi ili u vidokrugu
5)puig ili ermax u novema nova
6)normalno dok se ne zgrije ulje zato ga ne ganjaj dok ne dode na radnu ili pricekas malo nakon paljenja
7) :icon_scratch:
za tuning ti velim iz vlastitog iskustva
cash_hr:
--- Citat: zaprudanec - 30 Ožujak, 2009, 18:49:29 ---2) :icon_scratch: prvi glas
--- Kraj citata ---
budem danas probao procitati marku kocnica
--- Citat: zaprudanec - 30 Ožujak, 2009, 18:49:29 ---4) :icon_thumright: ako ti bu u garazi ili u vidokrugu
--- Kraj citata ---
mda.. a da zavezem pitbula kojeg ne hranim za njega :)
--- Citat: zaprudanec - 30 Ožujak, 2009, 18:49:29 ---5)puig ili ermax u novema nova
--- Kraj citata ---
i kakve su te sajbe? bolje lome vjetar? koja je to okvirno para?
--- Citat: zaprudanec - 30 Ožujak, 2009, 18:49:29 ---6)normalno dok se ne zgrije ulje zato ga ne ganjaj dok ne dode na radnu ili pricekas malo nakon paljenja
--- Kraj citata ---
ma sad sam totalno laganica s njim. jos nisam proso prvu hiljadarku pa ga vozim oko 80km/h, samo ga tu i tamo stisnem na stotku.
uvijek kada idem na njega najprije ga upalim a onda stavljam kacigu i ostalu opremu tako da malo radi i ne ganjam ga dok ne dodje na radnu temp.
tnx na savjetu anyway
--- Citat: zaprudanec - 30 Ožujak, 2009, 18:49:29 ---7)
--- Kraj citata ---
ma, kada gledam nexusa i beverlyja ko da nexusu fali jedna ruka bezbojnog laka
Marekvz1:
ovak.I 250 imaju šugave kineske kočnice.kupi druge pločice i riješena stvar.ja sam uzel RMSove.Multivar ti da ne 1 % ubrzanja nego po meni bar 20%.a lak je takav kakav je,kod mene nije bio loš.i dok je hladan svaki motor il auto ima drukčiji zvuk,to je normalno. :icon_thumright:
igor27:
--- Citat: Marekvz1 - 30 Ožujak, 2009, 20:22:30 ---ovak.I 250 imaju šugave kineske kočnice.kupi druge pločice i riješena stvar.ja sam uzel RMSove.Multivar ti da ne 1 % ubrzanja nego po meni bar 20%.a lak je takav kakav je,kod mene nije bio loš.i dok je hladan svaki motor il auto ima drukčiji zvuk,to je normalno. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpis........isprobano
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju