Ostalo > Foto, video, music...

Kupio baotijana - imam pitanje

<< < (5/9) > >>

Luka 0101:
stavi na baotiana moga tj tvoga zx-a..
makar je za 2t možda bu bolje išao...

andy:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 11:40:44 ---Mislio sam na Aeroxa jer skače, a ne zato jer ga treba do zida stavit... Do zida moraju jedino ići ovakvi primjerci kakav sam kupio jučer i tvoj Stalker  :thefinger:

--- Kraj citata ---

Da, Aerox skače malo previše... Ja gledo malo i u odnosu na Gileru od lege drugačija je guma zadnja.. Njegova za col manja a i moj profil gume je već valjda.. A on kuri bez beda :)

dhorvat:

--- Citat: andy - 30 Ožujak, 2009, 11:46:20 ---Da, Aerox skače malo previše... Ja gledo malo i u odnosu na Gileru od lege drugačija je guma zadnja.. Njegova za col manja a i moj profil gume je već valjda.. A on kuri bez beda :)

--- Kraj citata ---

Skače radi drukčije pozicioniranog nosača mašine. Sile koje pritišću blok su drukčije nego na Piaggio mašinama...

luna500rr:
makni oni povrat plinova sa grane, ispilaj auspuh predkrajem i ocisti ga skroz. U auspuh ubaci valjak od onog lima sa rupicama te okolo njega stavi kamene ili zeljezne vune. taj dio sto si otpilio vrati nazad ali prije vracanja prosiri rupu o izlaza plinova iz auspuha na sirinu valjka od lima. Cuje se ko r6 kad trokira i ide 2km/h vise

andy:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 11:48:06 ---Skače radi drukčije pozicioniranog nosača mašine. Sile koje pritišću blok su drukčije nego na Piaggio mašinama...

--- Kraj citata ---

I znači nikak nemogu normalno zapalit gumu  :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju