Ostalo > Foto, video, music...
Kupio baotijana - imam pitanje
dhorvat:
--- Citat: andy - 30 Ožujak, 2009, 11:51:56 ---I znači nikak nemogu normalno zapalit gumu :(
--- Kraj citata ---
naravno da možeš... ako je moment i snaga na kotaču veća od sile trenja barem za 30% veća nego sad. Ja sam uspio neki dan da nije skakao. I moram priznat da je jeben osjećaj prvi puta u životu na aeroxu spalit gumu. Doduše držao sam samo 7-8 sekundi, dosta da iza mene bude oblak dima i da smrdi na sve strane.
Sad ću ju do kraja skurit možda jer dolazi novi metzeler :icon_biggrin:
andy:
--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 11:55:45 ---naravno da možeš... ako je moment i snaga na kotaču veća od sile trenja barem za 30% veća nego sad. Ja sam uspio neki dan da nije skakao. I moram priznat da je jeben osjećaj prvi puta u životu na aeroxu spalit gumu. Doduše držao sam samo 7-8 sekundi, dosta da iza mene bude oblak dima i da smrdi na sve strane.
--- Kraj citata ---
To ja nemogu nikad postić bez kita.. hh.. Samo ak malo benge il ulja bacim na asfalt il tak neš da klizi, da je masno :toothy3:
Vjerujem da je jeben osjećaj, zato i želim probat :laughing7:
Luka 0101:
--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 11:55:45 ---naravno da možeš... ako je moment i snaga na kotaču veća od sile trenja barem za 30% veća nego sad. Ja sam uspio neki dan da nije skakao. I moram priznat da je jeben osjećaj prvi puta u životu na aeroxu spalit gumu. Doduše držao sam samo 7-8 sekundi, dosta da iza mene bude oblak dima i da smrdi na sve strane.
--- Kraj citata ---
čekaj marija i mene da tome svjedocimo i da snimimo
dhorvat:
--- Citat: andy - 30 Ožujak, 2009, 11:58:30 ---To ja nemogu nikad postić bez kita.. hh.. Samo ak malo benge il ulja bacim na asfalt il tak neš da klizi, da je masno :toothy3:
Vjerujem da je jeben osjećaj, zato i želim probat :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma ja ni sad nemogu stalno to uspjet, ali prvi puta sam uspio i sad sam hepi :laughing7:
andy:
--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 12:02:01 ---Ma ja ni sad nemogu stalno to uspjet, ali prvi puta sam uspio i sad sam hepi :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma ti.. :binkybaby: ;D
Onda ćeš i meni na mom pokazat :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju