Ostalo > Foto, video, music...

Kupio baotijana - imam pitanje

<< < (6/9) > >>

dhorvat:

--- Citat: andy - 30 Ožujak, 2009, 11:51:56 ---I znači nikak nemogu normalno zapalit gumu  :(

--- Kraj citata ---

naravno da možeš... ako je moment i snaga na kotaču veća od sile trenja barem za 30% veća nego sad. Ja sam uspio neki dan da nije skakao. I moram priznat da je jeben osjećaj prvi puta u životu na aeroxu spalit gumu. Doduše držao sam samo 7-8 sekundi, dosta da iza mene bude oblak dima i da smrdi na sve strane.

Sad ću ju do kraja skurit možda jer dolazi novi metzeler  :icon_biggrin:

andy:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 11:55:45 ---naravno da možeš... ako je moment i snaga na kotaču veća od sile trenja barem za 30% veća nego sad. Ja sam uspio neki dan da nije skakao. I moram priznat da je jeben osjećaj prvi puta u životu na aeroxu spalit gumu. Doduše držao sam samo 7-8 sekundi, dosta da iza mene bude oblak dima i da smrdi na sve strane.

--- Kraj citata ---

To ja nemogu nikad postić bez kita.. hh.. Samo ak malo benge il ulja bacim na asfalt il tak neš da klizi, da je masno  :toothy3:
Vjerujem da je jeben osjećaj, zato i želim probat  :laughing7:

Luka 0101:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 11:55:45 ---naravno da možeš... ako je moment i snaga na kotaču veća od sile trenja barem za 30% veća nego sad. Ja sam uspio neki dan da nije skakao. I moram priznat da je jeben osjećaj prvi puta u životu na aeroxu spalit gumu. Doduše držao sam samo 7-8 sekundi, dosta da iza mene bude oblak dima i da smrdi na sve strane.

--- Kraj citata ---
čekaj marija i mene da tome svjedocimo i da snimimo

dhorvat:

--- Citat: andy - 30 Ožujak, 2009, 11:58:30 ---To ja nemogu nikad postić bez kita.. hh.. Samo ak malo benge il ulja bacim na asfalt il tak neš da klizi, da je masno  :toothy3:
Vjerujem da je jeben osjećaj, zato i želim probat  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma ja ni sad nemogu stalno to uspjet, ali prvi puta sam uspio i sad sam hepi  :laughing7:

andy:

--- Citat: dhorvat - 30 Ožujak, 2009, 12:02:01 ---Ma ja ni sad nemogu stalno to uspjet, ali prvi puta sam uspio i sad sam hepi  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma ti..  :binkybaby:  ;D
Onda ćeš i meni na mom pokazat  :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju