Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera vx ventilator?
marko209vx:
ja sam imao rijeseno da se pali i sam, a da ga i ja mogu palit...
Chupsy:
--- Citat: marko209vx - 31 Ožujak, 2009, 18:00:45 ---ja sam imao rijeseno da se pali i sam, a da ga i ja mogu palit...
--- Kraj citata ---
jel ti mogu bit frend...?
@thebili ako oćeš zadržat funkciju automatskog paljenja preko postojećeg termo prekidača, onda samo dodaj prekidač paralelno u strujni krug
znači trebaš spojt prekidač na obadvije žice ali ne ih rezat...
marko209vx:
--- Citat: Chupsy - 31 Ožujak, 2009, 18:22:41 ---jel ti mogu bit frend...?
@thebili ako oćeš zadržat funkciju automatskog paljenja preko postojećeg termo prekidača, onda samo dodaj prekidač paralelno u strujni krug
znači trebaš spojt prekidač na obadvije žice ali ne ih rezat...
--- Kraj citata ---
nemoze... ::)
ja sam bio spajao na ovakav nacin al je bilo nekih problema da mi se cim bi dao kontakt upalio ventilator, onda sam direktno onaj jack ventilatora spojio na akumulator, jedan preko prekidaca jedan direktno.
kswiss89:
--- Citat: Chupsy - 30 Ožujak, 2009, 16:25:44 ---
--- Citat: robert - 29 Ožujak, 2009, 18:41:15 ---pa zar taj ventilator nema žice + i -? spojiš ga ne samo preko termostata nego još jednom dodatno direktno na akumulator i ugradiš prekidač!
--- Kraj citata ---
komplikovano razmišljanje
skini lijevi bubreg, ispod njega na kileru imaš termo prekidač, na njemu su dvije stopice koje ištekaš...
kupi prekidač sa istim takvim stopicama i uštekaj u instalaciju i to je to
--- Kraj citata ---
druze i ja to zelim uraditi ali ja taj termo prekidac ne mogu naci... skinem lijevi bubreg bas i ne vidim sve...
kswiss89:
da li neko zna gdje tacno doce na gileri vx 125 (2006 god) termoprekidac?? ili sam slijep ili ga ne mogu naci :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju