Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera vx ventilator?

(1/3) > >>

TheBili:
Dali netko zna kako da spojim prekidac na ventilator da ga palim po potrebi kad mi treba? I jel treba ista dirat onaj termostat koji na odredjenoj teperaturi pali ventilator?  :binkybaby: :binkybaby:

robert:
pa zar taj ventilator nema žice + i -? spojiš ga ne samo preko termostata nego još jednom dodatno direktno na akumulator i ugradiš prekidač!

Chupsy:

--- Citat: robert - 29 Ožujak, 2009, 18:41:15 ---pa zar taj ventilator nema žice + i -? spojiš ga ne samo preko termostata nego još jednom dodatno direktno na akumulator i ugradiš prekidač!

--- Kraj citata ---

komplikovano razmišljanje

skini lijevi bubreg, ispod njega na kileru imaš termo prekidač, na njemu su dvije stopice koje ištekaš...
kupi prekidač sa istim takvim stopicama i uštekaj u instalaciju i to je to

TheBili:
Chupsy hvala!  :headbang:   A reci mi sad ako skinem istekan taj termo prekidac ventilator se nece sam palit ono kad dojde na odredjenu temperaturu? Bili ga moga ostavit spojenog i na te zice stavit prekidac.... uslucaju da nekom posudim motor priko lita a netriba mu puno da se prigrije ako stoji na leri pa da onda nebi prokuva.... ovaj nece znat di se pali venilator..  :toothy11:  :toothy10:

Keky.sb:
neće se paliti jer je ištekan termo prekidač u tome slučaju. ako želiš da se sam pali, a i da ga sam možeš paliti, poslušaj robertov savjet.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju