Tehnički kutak > Tuning skutera

ubrzanje

<< < (2/4) > >>

benelli:
a nije mi jasno kako je do sad bilo sve dobro :icon_scratch:

andy:
Gle, kako je meni išao jedno vrijeme dobro i bio sam tak sretan.. Konačno ga uštelo  :frajer:
Pohvalim se ja horvatu i veli on sam se veseli dok može.. Ja reko dobro, al kao zaš? Kaže horvat sjest će ti s vremenom sve na svoje u prijenosu i opet budeš imo rupu.. I eto tak i je  :laughing7:
Horvat  ;D :headbang:

benelli:
i u cemu je onda problem,al kad sam stavio org kvacilo nesto bolje ide

dhorvat:

--- Citat: andy - 29 Ožujak, 2009, 12:08:46 ---Gle, kako je meni išao jedno vrijeme dobro i bio sam tak sretan.. Konačno ga uštelo  :frajer:
Pohvalim se ja horvatu i veli on sam se veseli dok može.. Ja reko dobro, al kao zaš? Kaže horvat sjest će ti s vremenom sve na svoje u prijenosu i opet budeš imo rupu.. I eto tak i je  :laughing7:
Horvat  ;D :headbang:

--- Kraj citata ---

Minarelli makine imaju dosta velike rupe u ubrzanju naspram piaggia. Dosta o tome ovise centralni feder i remen. Remenja za minarelli ima toliko da ni sam neznam kojeg da stavim, ali zasad sam jako zadovoljan TOP remenom 9907770  :icon_thumright:

A rupa se najviše osjeti radi pomične polutke i njezinog čudnog širenja (pričam o serijskom na minarelliju). To se može ugladiti kraćim i tvrđim centralnim (npr.: žuti malossi) ali ne u potpunosti i k tome se izgubi koji kilometar krajnje brzine  :toothy3:

--- Citat: benelli - 29 Ožujak, 2009, 14:16:03 ---i u cemu je onda problem,al kad sam stavio org kvacilo nesto bolje ide

--- Kraj citata ---

Nema to veze s kvačilom. Meni se motor prvih 10 km drukčije ponaša a samo izvadim remen van i natrag ga stavim unutra kako je bio  :icon_scratch:

benelli:
sta bi trebao po tebi horvat stavit da mi bude ok,sad gore imam org kvacilo al imam i fly doma sa bijelim federima,centralni bjeli je gore,multivar i funky

ali znas o kakvoj se rupi radi jedva vuce kad dode na onu brzinu i ful su mali okretaji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju