Tehnički kutak > Tuning skutera

ubrzanje

<< < (3/4) > >>

andy:

--- Citat: benelli - 29 Ožujak, 2009, 14:25:19 ---sta bi trebao po tebi horvat stavit da mi bude ok,sad gore imam org kvacilo al imam i fly doma sa bijelim federima,centralni bjeli je gore,multivar i funky

ali znas o kakvoj se rupi radi jedva vuce kad dode na onu brzinu i ful su mali okretaji

--- Kraj citata ---

Znam ja dobro kakva je to rupa.. Iam borbe s njom redovito  :) Probat ću malossi polutkom pomičnom to riješit.... :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: andy - 29 Ožujak, 2009, 16:22:14 ---Znam ja dobro kakva je to rupa.. Iam borbe s njom redovito  :) Probat ću malossi polutkom pomičnom to riješit.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
koj setup imas ti na roxu

Mr J:
zivjela getriba...

andy:

--- Citat: benelli - 29 Ožujak, 2009, 16:45:21 ---koj setup imas ti na roxu

--- Kraj citata ---

Malossi multivar(4,5g role stage 6), Malossi fly kvačilo(bijeli, srednje tvrdi federčići), serijsko zvono, kevlar remen 16.2mm debeo.. Zx auspuh i sad ću na to dodat malossi torque, tu polutku.. Pa ćemo vidjet kak će se ponašat.. Ja se ''nadam'' gubitku rupe  :)

benelli:

--- Citat: andy - 29 Ožujak, 2009, 17:02:08 ---Malossi multivar(4,5g role stage 6), Malossi fly kvačilo(bijeli, srednje tvrdi federčići), serijsko zvono, kevlar remen 16.2mm debeo.. Zx auspuh i sad ću na to dodat malossi torque, tu polutku.. Pa ćemo vidjet kak će se ponašat.. Ja se ''nadam'' gubitku rupe  :)

--- Kraj citata ---
koje su ti boje ti federici,jedino jos cu rolice probat stavit lakse jer one sta sam dobio sa multivarom od 7 su definitivno pre teske a onda mi je doneso sfx neke rolice al neznam od koliko su lakse su od ovih od 7 al cinimi se da su od 6
i koliko ti ide skut s tim setupom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju