Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Corector:
--- Citat: matija84m - 01 Prosinac, 2019, 20:06:56 ---Ajmo ekipa lagano sa gasom.
Murija poludila pisu kazne ko ludi da bi napunili proracun godina je pri kraju.
Znaci van naselja je nakacen znak 60km/h
Vozim se 83km/h
To mi umanje za 10 znaci na 73km/h
I dobim kaznu naravno.
Koja je fora na ravnoj cesti van naselja lupit ogranicenje od 60km/h?
Tog ima samo kod nas valjda.
--- Kraj citata ---
Ee bas sam s toliko popusio prvu kaznu, osjecas se ko debil, jos su bile 2 trake, jednosmjerna, noc bez prometa.
Popusili su SVI kaznu osim jednog momka s 1.4TDI autom, valjda zato kaj ga pola fali pa ga nitko ne dozivljava.
matija84m:
To nam samo govori da je prag tolerancije sve nizi.
Nikada se tako mala prekoracenja nisu kaznjavala. Ali cini se da su dosla neka grda vremena.
balki:
Do sad su nas gadjali za 20 i preko. Dovoljan je naputak nacelnika da spuste "mjeru" i pocnu gadjati za 10 i preko i eto dodatnih par miliona kn u proracun.
Vec sam rekao da svi znakovi trebaju bit revidirani prema novoj studiji jer je sada nered bez kriterija. Cim na nekoj dionici 90% ljudi krse propis znaci da propis nevalja ili oznaka na dionici nevalja.
3alfa3:
Tolerancija je oduvijek bila 10 kmh za brzine do 100 kmh, a 10% iznad 100 kmh.
Ali i to ce se promijeniti jer je najavljeno kako ce tolerancija biti 3kmh do 100 kmh, a 3% iznad 100 kmh.
matija84m:
Postrozit ce tako mogu izvlacit lovu iz jadnog stanovnistva kojeg je sve manje. I zato ce cjepidlacit i dodatno usporit promet koji je i ovako prespor.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju