Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (73/80) > >>

PchelaUbica:
Mrale imam jednu losu vijest za tebe. Nedavno sam dobio opomenu za brzinu i raspito se .. nakon isteka opomene kazu da vise ne mozes dobit opomenu za isti taj prekrsaj

zvonkec92:
nek pise opomenu za krivo parkiranje  :icon_biggrin:

PchelaUbica:
Decki jel imi ko problem da ga je netko prijavio na ulici npr za oduzimanje prenosti a da nije bilo nicega. I da nije bila policija na terenu . Jer sam se posvado s krkanom u prometu . I onda za sat vremena nakon svade policija na vrata. Obavijestava da sam prijavljen.majmun zapiso tablicu i prijavio. I to na temelju rekla kazala. Jos je lik slagao i navodno doveo nekog treceg da svjedoci za nesto sto nije bilo. A ja i on na ulici jedini bili tad
A murija spominje neki deseti auto neke druge boje da me on prijavio. Znaci uz tog sto sam se raspravljo s njim
Sta ocekivat? Znacci nit sam oduzeo prednost nit je bilo kakvog prekrsaja. Ali ovaj nije mogo izdrzat nakon svade pa je moro prijavit

Bmw99:
A sta ti moze bez dokaza,ne moze ni svjedok tek tako bit
Da to moze tako,sta bi ih ja prijavio..

Tomi_ZG:
Pčela nemaš brige,prvo nikaj se nije dogodilo,drugo njegova riječ protiv tvoje,za bilo kaj da te i optužuje on treba imat dokaze,a lik izmišlja jer očito ima problema s glavom,pitaj bilo kojeg odvjetnika isto će ti reć

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju