Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (59/80) > >>

dusVu:

--- Citat: JogFromYamaha - 20 Srpanj, 2010, 17:45:39 ---awww bas je slatki ovaj s nrg-om i 300 kuna kacigom
idemo se svi zmetati pa mu poklonimo malossi naljepnice kaj bu barem izgledao ko da moze brzo ici  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
opce je poznato da malossi naljepnica daje od 5 do 15 kmh zavisno od velicine ..to je za 4t 50cc a za 2t neznam...cak smo mi na 4t forumu raspravljali o tome jel bi se dalo tunirat naljepnicu odnosno da nekupujem jos jednu stavit pored ove recimo X2...navodno je agil uspjeo izvuc koji kilometar tako a sad neznam kolka je trajnost toga  :notworthy:

tomovzo666:
sto se tice krsenja propisa,pokusavam da ih ne krsim,jer mene murija naprosto obozava i samo cekaju gdje i kada da mi uteraju, ali nekada ih prekrsim nesvjesno, a stas,tko to u vecini slucajeva i bude

hard_enduro:
ja se ne sjecam kad sam zadnji put postivo sve zakone  :dontknow:
svakih par dana odem sa neregistriranim skuterom u skolu u Rijeku...oko 18 km u jednom smjeru  :toothy9:
i pandure redovno vidim barem 1 dnevno

d3xt3r:
Pokusavam sto manje krsit zakon , ali uvijek se nesto zalomi  :dontknow:
2 puta voznja bez vozacke = 2 sudska ukora  :toothy9:
prekoracenje brzine u naseljenom podrucju ( 50km/h ) = skinuli me sa 108km/h , zurilo mi se malo  :sad1:

sikirica:
zaustavili me 5 puta (4 puta moji ličani i pustili me), 5. put me zapisali bez vozacke (zadarski mup) = sudski ukor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju