Općenito > Propisi
Krsenje propisa
zolaSR:
--- Citat: cosa_wp - 27 Travanj, 2010, 17:14:53 ---ili da dole stavim strunjaču!!!!!!
--- Kraj citata ---
postavi si ponjavicu zelenu dolje i da vidis ..
cosa_wp:
--- Citat: zolaSR - 27 Travanj, 2010, 18:00:40 ---postavi si ponjavicu zelenu dolje i da vidis ..
--- Kraj citata ---
ključ je ispod ponjavice dođi draga komšinice dodi oko pola 3 cekamo te mi!!!!!!!!!
zolaSR:
a hrvoje jesi šašav... 8)
xtaCy:
da se i ja pohvalim malo..nakon nekih godinu ipo dana zaustavio me danas cika policajac. I nista kaze on gospodine prometnu i vozacku...i ja fino mu dao sve...i gleda on tak gleda, i kaze kao sad cu vam nabrojat za prekrsaje kao sta se napravili : 1. nisam imao zakopčanu kacigu (1000kn), 2. nisam imao drugi retrovizor (700kn) i 3. nisam imao blokade (700kn+100-150kn tehnički).......(ja fino sve uljudno smireno pričao s njime)...i kaze mi mos birat ocu ti pisati tri kazne ili jednu, ja reko pisi onu za retrovizor....i na to dolazi stari od mog prijatelja (isto policajac) i kaze dotičnom gospodinu sto me zaustavio : " ne diraj mog druga, to je prijatelj od mog sina" , a meni pao kamen sa srca ;D, i sve proslo u redu, sam sto sad moram natakarit retrovizor a blokade im necu stavljat :laughing9: :laughing9: :laughing9:
UneeK:
Znam ja jednog tako...sve super, sve 5, ma neeeee, neeeecemo te mi kaznit, nismo ti mi takvi...i lik ode sav sretan kuci, drugi dan se jos sprda kako ih je "preveslao"...a za par mjeseci kuci u posti plava koverta :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju