Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Punisher:
50ccm je dovoljno za grad ali opet ako je serijala i bez blokade jer sa blokadom je svaki dan mogući zadnji dan života :(
StreetRunner:
--- Citat: Dino - 10 Ožujak, 2007, 10:05:31 ---A jeste li ikada vozili liti po magistrali 50km/h,kad su najveće gužve.Meni se to dogodilo na prijateljevom nrg-u dok je još bio novi i imao blokadu,ulazim ja u zavoj,kad bus me pretiče s vanjske strane i sve mi se više približava i "gura" me s ceste.I onda ti poštuj zakon i vozi 50
--- Kraj citata ---
e to izguravanje mi se dogodilo sa šleperon.Kad san tek počeo vozit po magistrali bija san malo oprezniji i sporije san vozio,pa me tako jednon šleper skoro izgura sa ceste.Jeb* mu pas mater,otada san reka sebi da vozin koliko god ide ali neće me niko hebat
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 12 Ožujak, 2007, 11:47:03 ---
--- Citat: Dino - 10 Ožujak, 2007, 10:05:31 ---A jeste li ikada vozili liti po magistrali 50km/h,kad su najveće gužve.Meni se to dogodilo na prijateljevom nrg-u dok je još bio novi i imao blokadu,ulazim ja u zavoj,kad bus me pretiče s vanjske strane i sve mi se više približava i "gura" me s ceste.I onda ti poštuj zakon i vozi 50
--- Kraj citata ---
e to izguravanje mi se dogodilo sa šleperon.Kad san tek počeo vozit po magistrali bija san malo oprezniji i sporije san vozio,pa me tako jednon šleper skoro izgura sa ceste.Jeb* mu pas mater,otada san reka sebi da vozin koliko god ide ali neće me niko hebat
--- Kraj citata ---
E pa to ti je to... kad ideš normalno očito imaš više šansi da nastradaš :angry7:
IZd:
Sve su situacije opasne. Kamion je opasan, ako te izgura s ceste, ali isto tako je opasno 80 km/h sa skuterom od 50ccm i samo skinutom blokadom...
Punisher:
--- Citat: IZd - 13 Ožujak, 2007, 09:07:56 ---Sve su situacije opasne. Kamion je opasan, ako te izgura s ceste, ali isto tako je opasno 80 km/h sa skuterom od 50ccm i samo skinutom blokadom...
--- Kraj citata ---
U pravu si, ali jedno je nastradati radi svoje gluposti (ako sam i svjesno izvodiš piz**rije), a drugo je ako nastradaš kad te netko skupi ili te izgura s ceste jer ne možeš ići par km/h više.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju