50 je za grad dovoljno, za do škole ili posla, obavit par obaveza... manji skut, manje financijske obaveze...
Kitanje takvih, je već za gušt, ali onda treba prihvatit obavezu odlaska na poligone, ili riskiranja obračuna sa policijom, skidanja tablice, odlazak na ponovni tehnički...
I ja sam skinuo blokadu (sve ostalo je čista serijala), pa...kad je počela hajka...sam ju vratio... pa sam se tako vozio godinu dana.. pa su apetiti porasli, i počeo sam izlaziti iz grada...pa ju opet skinuo...
Ne ide ti, Vulin, brzo i pažljivo...
Znaš kako su rekli za auto (izuzevši autocestu punog profila): do 100 je vožnja, preko 100 je ciljanje...
Za skut, od 50 ccm, bi samo brzinu stavio na... npr. 60...
Ne možeš se vozit 65-70 (da i ne govorim brže) i zaustavit se pred pješakom, prije nego ga zgaziš
(jer, ne zaboravi, čim je udaljen više od 50 metara od najbliže zebre, taj isti pješak može preko ceste, gdje god ga je mila i draga volja, a ti moraš paziti na njega !!!...)
Sve što je filiplatinovicz napisao stoji... I ja sam pun isprika da se vozim bez blokade, i u realnoj nedoumici, što ću sa tim čudom od 50 ccm... kad sam ga kupio, priznajem da mi je bio dovoljan do posla, kako sam na početku napisal, ali su apetiti porasli, i idem malo razvidjet što se da napraviti... sad mi je tehnički, i vratit ću ga na 50 Km/h... "po propisu"... a dalje...kako bude...