Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Punisher:
--- Citat: aeroman - 20 Lipanj, 2007, 21:49:48 ---Ma nek blicaju :icon_thumright:.Budala kojeg znam prolazi i vidi muriju i neče mi blicat,ja ga sreo kaže on:"jesi ti normalan da me vide pa da dobijem kaznu"Stvarno budale,sva sreća pa me nisu zaustavili.
--- Kraj citata ---
O bože tuduma jednog :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Ima i onih koji namjerno ne blicaju. Ja uvijek blicam i čak pola kilometra dalje od mjesta di su plavci :toothy3:
marko.p:
treba blicat....mi pomognemo nekome a jednom možda pomognu nama...nema se novaca da bi se murjacima plačalo...
speed:
--- Citat: speedfight - 21 Lipanj, 2007, 22:53:23 ---treba blicat....mi pomognemo nekome a jednom možda pomognu nama...nema se novaca da bi se murjacima plačalo...
--- Kraj citata ---
ja blicam svakom ako sam vidio policiju,a ima ljudi koji i ne jer oni misle zasto da oni ne plate kaznu zbog pojasa,svijetla...
Punisher:
Ovo vezano za trubu, mislim da mi je u autoškoli rečeno da je inače zabranjeno trubiti (ukoliko nije stvarno potrebno) radi osoba sa slabim srcem ili tako nešto...
Nikon:
ja trubin di stignen.. pogotovo kad izadjen vanka.. svima bas sviam koga vidin navecer svima trubin :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju