Općenito > Generalno o skuterima

kupovina gume

<< < (5/8) > >>

sven_vx:

--- Citat: petarpan - 27 Ožujak, 2009, 21:09:58 ---al kakve su dunlopove???

--- Kraj citata ---
frend ima na vx-u dunlop run scoot 207rs i guma jebeno drzi...a nije jako skupa...

Rossi:
ko zna gdje ima u zagrebu kupit jebene Pirelli gume...ja sam zvao sve moguce prodavnice koje imam brojeve i koje sam naso na netu..nema niko.....pogotov ne u dimenzijama za novi model runnera.....jedino je Vrbancic rekao da ce dobit negdje do 15.4 sad te gume pa kao on ce imat.....ako neko zna gdje ima nek kaze ima prodavnice ili broj....ovako sam primoram da se vozim na gumama savinim od frenda starim 2 godine i preko 10000 km presle ...moje pirelli stare su poslije 15000 km skroz otisle ...tj kvrgave postale...nije prednja ...ali zadnja je uzas...

sven_vx:
reci koji te model guma zanima i raspitat cu ti se... :icon_thumright:

Rossi:

--- Citat: sven_sp180 - 27 Ožujak, 2009, 21:54:45 ---reci koji te model guma zanima i raspitat cu ti se... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ovak Model su Pirelli Evo 21 i Evo 22...to je prednja i zadnja ...sad neznam koja je koja Evo....uglavnom ja mislim da je Zadnja Evo 22 a prednja Evo 21...dimenzije su prednja:120/70/14 - 55P TL i zadnja:140/60/13 - 63P REINFORCED TL ..pomogucnosti da su ovih oznaka....posto inace frenda najboljeg nekad nazad vucem a ima u njemu 110 kila tako dami treba ova zadnja ojacana hehe........i hvala unaprijed puno :) ako nadjes sta javi na PP...

sven_vx:
mislim da ti te oznake nista ne znace...glavno da znas model gume i dimenzije... :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju