Općenito > Generalno o skuterima
kupovina gume
Shema:
--- Citat: sven_sp180 - 27 Ožujak, 2009, 17:34:19 ---opet daj nekom ko zna malo bolje vozit skuter sa savinim gumama mc29 koje su presle 8000km pa da vidis kako ce se vozit...nije sve do guma opet kazem...
--- Kraj citata ---
Vozim se i ja, al ti očito nekoristiš funkcije mozga da bi shvatio neke stvari.
Vozit ću se i ja na Savinim, i vozio sam se, vozia sam se i na Maxxis gumama, al trebaš bit retardiran da ne vidiš razliku između Bridgestonki i Save. (Ne mislim na tebe, nego općenito)
petarpan:
--- Citat: petarpan - 27 Ožujak, 2009, 15:43:34 ---misljenje o dunlop gt 301 i dunlop RUNSCOOT 207 ?
--- Kraj citata ---
???
Poggiali:
--- Citat: petarpan - 27 Ožujak, 2009, 15:17:14 ---kakve su pirelli? nasao sam ih za cca 250kn samo neznam model
u vulkalu je montaza 110kn - to mi je nekak puno? to je skoro pola gume ???
--- Kraj citata ---
A sad, ako je pirelli EVO, onda je prilićno dobra, al imaju one neke sl ili kak su oznake, a to več qurca ne valja
Uglavnom uzet bridgestone pa si miran
sven_vx:
--- Citat: Shema - 27 Ožujak, 2009, 17:49:26 ---Vozim se i ja, al ti očito nekoristiš funkcije mozga da bi shvatio neke stvari.
Vozit ću se i ja na Savinim, i vozio sam se, vozia sam se i na Maxxis gumama, al trebaš bit retardiran da ne vidiš razliku između Bridgestonki i Save. (Ne mislim na tebe, nego općenito)
--- Kraj citata ---
kuzim ja da je bridgestone bolja guma od save...ali samo kazem...neda se ni meni raspravljat...uzmi bridgestone.. :icon_thumright:
petarpan:
al kakve su dunlopove???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju