Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (9/75) > >>

Nikon:

--- Citat: Punisher - 02 Svibanj, 2007, 18:27:37 ---Baš vidio prije par dana lika na semaforu stoji i pandura na motoru sa suprotne strane.
Lik (oko 30 god) ima kacigu u ruci a ne na glavi... i ovaj mu samo viknuo da ju stavi i to je bilo to...
Da sam ja tako bio mislim da bi me odmah isključio iz prometa i pisao kaznu... očito su svi mlađi ljudi meta jer misle da svi divljaju  :angry7:

--- Kraj citata ---

a kolega prosao kroz crveno na poljudu (T raskrizje.. 2 ujutro.. nigdi pasa)

i kilometar povise ga stopa pandur i ka.. sritan sad ce mulca uvatit..a on kacigu doli.. kad je pandur vidia da ima 40 godina bloka je... i na kraju ga pustia i bas mu je reka.. ja mislia da je neki mulac i tia ga oderat  :toothy3:

sema nemojte to vise radit ovo ono :)

da je mene stopa uzea bi mi i motor lol... al dobro ja nebi sta na te kontrole.. nevolin plosnate lizalice ni slatke ni policijske  :toothy10:

Punisher:
E pa o tome ti ja pričam... kad su mene zaustavili bez tablice (čitaj: dva (2) pandura na motorima) dok mi je prvi pisao kaznu drugi gledao cestu i barem su 3-4 ljudi starijih prošli bez kacige - ili još žešće sa kacigom u ruci... i ništa ovaj ko da gleda kroz njih...  :angry7: :sad3:

Nikon:
koliko ti je napisa kaznu sta nemas tablicu na motoru?

to me zanima a niko mi nezna tocno rec...

ja iman vise srice nego pameti s policjotima na motoru... 2 puta mi se dogodilo sta san naletia na njih da zaustavljaju da zaustave nekog tik prije mene a meni nista  :toothy12:

Punisher:

--- Citat: Nikon - 02 Svibanj, 2007, 19:47:00 ---koliko ti je napisa kaznu sta nemas tablicu na motoru?

to me zanima a niko mi nezna tocno rec...

ja iman vise srice nego pameti s policjotima na motoru... 2 puta mi se dogodilo sta san naletia na njih da zaustavljaju da zaustave nekog tik prije mene a meni nista  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Nažalost onda ćeš i dalje ostat u neznanju (i ja sam još uvijek)... nije mi pisao kaznu nego mi je na žutom papiru koji sam prekršaj počinio itd... i rekao mi je da će mi doći poziv na sud.
Rekao sam mu da taman idem na tehnički (što i jesam) ali nije me pustio sve dok mi nije i ovo ispisao...
Pozvan na sud... sad čekam rješenje, nemam pojma što me čeka  :dontknow: ::)

Nikon:
ako si isti dan iza toga bia na tehnickom odneses prometnu i pokazes kad je registriran na taj dan i mogu ti puvat..

a nista onda cu saznat na vlastitoj kozi... neman tablice na njemu 6 miseci... nikako da iden do plasticara da mi napravi  undertail.. sve ono sutra cu.. sutra cu :(

neznan jesi potpisa sta tamo na licu mista al ako nisi opet ti nemogu nista....

i mos ga sporit tako sta je on tebi duzan pisat kaznu tj. izrec prekrsajnu prijavu i dat na papiru koliko si kuna kriv.... ako toga nema.. soli na rep ti mogu stavit ..

inace ako ti bude kakva veca kaka sa policijon.. kad ti je rociste posaljes odvjetnika da kaze kako nisi sposoban i da trazis odgodu... i to ti uglavnom zavrsi u zastari... jer se ne bahcu s ljudima koji imaju odvjetnike.. bez odvjetnika si ziva meta :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju