Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (64/75) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: PROOF - 26 Srpanj, 2008, 13:51:22 ---mali kolko ti god imas?

--- Kraj citata ---
click on my nick ;)

stark1:
zaustavise me u 2 dana 2 puta...kako je vruce pa nenosim kacigu ...i oba puta kaze da je ovo opomena...i rece mi da ispravim tablicu(kaze nemas se ti sto praviti budala,kao oni na onim velikim motorima) u mamu mu j****

superfly:

--- Citat: gigo_sf2 - 08 Kolovoz, 2008, 23:50:02 ---zaustavise me u 2 dana 2 puta...kako je vruce pa nenosim kacigu ...i oba puta kaze da je ovo opomena...i rece mi da ispravim tablicu(kaze nemas se ti sto praviti budala,kao oni na onim velikim motorima) u mamu mu *****

--- Kraj citata ---

Pa kaj se zalis .....mogao te posteno globit a ovako si prosao nekaznjeno .... :toothy9:

mene su nedavno na cmroku zaustavili ...a vozio sam se po propisima s kacigom i 42 km/h ...lik me pitao kaj se gegam
trazio prometnu vozacku i pitao me dali ocu puhat  :laughing9:  .....

i nakraju me pustio .....

devilldey:

--- Citat: superfly - 10 Kolovoz, 2008, 09:36:57 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 08 Kolovoz, 2008, 23:50:02 ---zaustavise me u 2 dana 2 puta...kako je vruce pa nenosim kacigu ...i oba puta kaze da je ovo opomena...i rece mi da ispravim tablicu(kaze nemas se ti sto praviti budala,kao oni na onim velikim motorima) u mamu mu *****

--- Kraj citata ---

Pa kaj se zalis .....mogao te posteno globit a ovako si prosao nekaznjeno .... :toothy9:

mene su nedavno na cmroku zaustavili ...a vozio sam se po propisima s kacigom i 42 km/h ...lik me pitao kaj se gegam
trazio prometnu vozacku i pitao me dali ocu puhat  :laughing9:  .....

i nakraju me pustio .....

--- Kraj citata ---

no comment  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

A zakonom ograničili skutere na 50km/h  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

P.A.L.A.C:

--- Kraj citata ---

bravo, ja bi se na tvom mjestu skinio i gol i vozio stvarno je vruce sto je je.  :BangHead: :BangHead:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju