Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
StreetRunner:
ma nebriga mene razlog,šta to znači ako je on pandur da može svakoga udarit kad oće i kad mu se prohtije bez razloga.
Da je mene tako ošamario u kafiću,ne da bi skupio ekipu posli pa ga istuka,nego on nebi iziša iz kafića,uzeo bi prvu bocu koja bi mi se našla pod rukon i u glavu.Pun je meni kur** njihove represije i njihovih živaca,svako malo me privedu pa će me još i mlatit.Njegovo je da proba
mrcina:
pazi sve je to u redu da si ti živčan na budale ali pazi se ako tako nešto uradiš.
kao prvo napad na sl.osobu, ometanje sl.osobe u radu, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pokušaj ubojstva, to če ti biti krivičnjaci da ti mozak stane.
nijedan te svjedok neče spasiti.
a osim toga kad to uradiš neče te maziti plavci več zalenjaci da specijalci ali oni ne maze oni te mlate a kažu da maze a sve uz izjavu da si davao otpor aktivni pri uhičenju te da si pokušao pobječi.
sranje na kubik.
pazi sa kime se kačiš, jer zakačio se sa jednim zakačio si se sa svima pa čak i onima koji bi ti mogli biti poznanici i sa kojima bi mogo biti na ti.
Philli:
--- Citat: Punisher - 27 Travanj, 2007, 10:05:28 --- ima i puno gorih osveta...
--- Kraj citata ---
... :icon_biggrin:....
StreetRunner:
--- Citat: mrcina - 27 Travanj, 2007, 14:07:12 ---pazi sve je to u redu da si ti živčan na budale ali pazi se ako tako nešto uradiš.
kao prvo napad na sl.osobu, ometanje sl.osobe u radu, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pokušaj ubojstva, to če ti biti krivičnjaci da ti mozak stane.
nijedan te svjedok neče spasiti.
a osim toga kad to uradiš neče te maziti plavci več zalenjaci da specijalci ali oni ne maze oni te mlate a kažu da maze a sve uz izjavu da si davao otpor aktivni pri uhičenju te da si pokušao pobječi.
sranje na kubik.
pazi sa kime se kačiš, jer zakačio se sa jednim zakačio si se sa svima pa čak i onima koji bi ti mogli biti poznanici i sa kojima bi mogo biti na ti.
--- Kraj citata ---
znan ja sve to ali on je njega prid cilin kafićen ošamario.Što se tiče puno gorih osveta šta ćeš napravit,reć ga šefu policije i on će njemu dat otkaz.Oće kur**.Ja bi ga dobro namlatio pa kud puklo da puklo.Uostalon zaboravljate jednu činjenicu,još sam maloljetan.Zato me panduri nakon svakog privođenja malo ispilaju i puste jer in se neda zajebavat s menom.A moj ADRO 3 razmisli o ovon,ja bi mu se osvetio kad tad.Sve je lako kad si mlad :icon_thumright: :icon_thumright:
mrcina:
pazi zato ima unutarnja kontrola,prijaviti ga imaš svjedoke neutralne u kafiču i to ti je to.to ti nesmije radit jer ti nanosi uvredu i omalovažava te.
ali i ja bi to ziher uradio da to meni napraviš i pokušaš od mana napravit budalu.
murjaci ti ipak nisu naivci, mogu te uhvatit da hoče ali sa skuterašima im nije fora za nateravat .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju