Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (33/75) > >>

MARINO:
Ja imam vozacku i regan motor al je 150ccm a imam 16g,tablica skroz ispod,nema retrovizora,urica....bla,bla...koga briga,zelena pozicija... :headbang:

Hrga:
idem ja neki dan a ovaj snima sa pistoljem u civilu, ja sam oko 70 vozio i nisam ga skuzio uopce on na pola ceste i lizalo izbaci nista ja stanem ugasim jos se on usere kad se meni alarm upalio ono kad da ga nisam upalio... Uglavnom kaze on meni prometna, vozacka, ja kazem prometnu imam vozacku nemam, onda mi poceo srat kako mozes bez vozacke, ko ti dao motor di si krenio, ja kazem motor sam uzeo sam niko nezna. Krenio do prijatelja sto i jesam. On okolo jos snima s onim kurcem i kaze evo ti prometna idi kuci nemoj da te vidim vise da se vozis, ja hvala doviđenja  :laughing6: :headbang:

lucky_boy:
Eo jucer isao kod kolege po kacigu, jos idem ulicom kojom ima najmanje prometa u nadi da ih bar nece bit dok dodjem do frenda kad ono 100 m od njegove kuce, oni se pojavljuju odnekud, rotirka se pali i ja moram stat. Vozacka, prometna sve ok, al kaciga?? 700 kn-veli murjak, ja njemu objasnjavam i pokazujem kucu od frenda on meni kaze: ajd pjeske po kacigu. ostavili mi vozacku i prometnu u skuteru kazu nemoj da te vise vidimo bez kacige, ja njima ok i fala! Valda nece nista stic...

Gerbi:
17 godina, A1 i 180 ccm...retrovizori i tablica ispod il je nema...dvaputa me zaustavili kada sam po propisima vozio...dvaput pobrao kazne za "voznju bez vozacke"...dopustili su mi da "iskrivim tablicu" na licu mjesta pa to nisu računali kao prekršaj...
Ne opraštaju više, makar ja znao da imam sigurniji motor od 90% skuteraša na cesti, opremu i da vozim pametnije od njih...dapače, policajci su bili više nego korektni, čak je i jedan stao u moju obranu...

Prošlo je vrijeme zajebancije kada je stara ekipa išla za onim "ko će više kazni za vožnju bez kacige u danu" pobrat!

Gledao sam novi zakon, ovo je strašno kolike su kazne sada...

pitaNS:
kod nas još nisu krenuli tako oštro, ustvari nisu nikako krenuli sa tim pojmom tablica ispod se ne vidi i to, retrovizori....Al sa kacigama jesu, pišu kazne sve pršti...Ja sam popio jednu kaznu za kacigu, 40 eur, nikako se nisam mogao dogovoriti sa pandurom, neće da čuje...Al zato sad obavezno kaciga na glavu i peglaj!  :toothy12:

U najavi je novi zakon gde će biti kategorije A, A1, tako da će verovatno imati osnova za zajebavanje za sve te stavke, i moraćemo verovatno i 50 cc registrovati svake godine, dok je to sada trajno (samo jednom registruješ)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju