Općenito > Propisi
Stukao mi frend motor, neka zakonska pitanja
leonardo_150:
Deca ;D , prevara osiguranja je kazneno djelo.
Osiguranja ima stroge upute prijavljivanja takvih slučaja.
Vjeruj mi da procjenitelj štete dobro zna koja su moguća oštećenja uslijed bilo kakvog udesa.
Moj savjet: Čekaj da ti plati, nemoj uzmicat tj. nemoj mu izlazit u susretu npr. da mu rasporediš u par rata, da ti da manje para,...
Ak zajebava, reci ga njegovim starcima, that should do the trick
Sretno!
..::IVKULJA::..:
--- Citat: leonardo_150 - 30 Ožujak, 2009, 18:39:46 ---Deca ;D , prevara osiguranja je kazneno djelo.
Osiguranja ima stroge upute prijavljivanja takvih slučaja.
Vjeruj mi da procjenitelj štete dobro zna koja su moguća oštećenja uslijed bilo kakvog udesa.
Moj savjet: Čekaj da ti plati, nemoj uzmicat tj. nemoj mu izlazit u susretu npr. da mu rasporediš u par rata, da ti da manje para,...
Ak zajebava, reci ga njegovim starcima, that should do the trick
Sretno!
--- Kraj citata ---
ovo nikako ne stoji!!!!! oni uvijek kazu da steta nije na skuteru onoliko koliko zapravo jeste.... mene je zena sa jeepom opalila po boku,pukla maska stop svjetlo airbox,nije htio upalit ovo ono..na autu tek mala ogrebotina bila... lik mene napo da sam ja namjerno razbio skut,gdje mi je puko film i poslo ga u pizdu materinu jer taj jeep nekosta dzabe 40-50 000 € a pisljivi skut 10000kn
igor27:
--- Citat: stipe - 30 Ožujak, 2009, 07:03:15 ---hm...
navodim vas na grijeh :D
ako imas nekog dobro raspolozenog frenda, koji ima auto, predlozi mu da ti napravi uslugu, uz malo naknadu, naravno...
lipo parkirajte auto na neko parkiraliste, dovezi skuter i udri auto bocno, da ostane trag na njemu...
nakon toga, otidjite na osiguranje, oba, i ispricajte pricu...
oni ce sve to uslikati, viditi, i potvrditi da je skuter razbijen tako sto je auto udario u njega, skuter se odbio i skrsio se cijeli...
njegovo osiguranje placa tebi stetu, ti placas tom decku i svi sretni i zadovoljni...
eto, nije po zakonu, al je rijesenje za krizne situacije!
--- Kraj citata ---
ako če taj frend onda sam sebi platiti policu osiguranja onda stoji.....jer mu se skida sa police i na sljedečoj regi plača štetu koju je osiguranje pokrilo sa njegove police ;D
znači ako sad plača 50%police sljedeča če mu se dignut na 100% da si osiguranje pokrije troškove :sad3:
leonardo_150:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 30 Ožujak, 2009, 20:27:56 ---
ovo nikako ne stoji!!!!! oni uvijek kazu da steta nije na skuteru onoliko koliko zapravo jeste.... mene je zena sa jeepom opalila po boku,pukla maska stop svjetlo airbox,nije htio upalit ovo ono..na autu tek mala ogrebotina bila... lik mene napo da sam ja namjerno razbio skut,gdje mi je puko film i poslo ga u pizdu materinu jer taj jeep nekosta dzabe 40-50 000 € a pisljivi skut 10000kn
--- Kraj citata ---
Gle, radim u osiguranju.
Jedno je kad imaš sudar, pa tamo neku ogrebotinu, koja bi možda izgledala kao da je isti sudar.
Drugo je kad ideš namještat sudar, gdje imaš motor totalku.
Ne mogu ga narihtat, da procjenitelj ne skuži, a i šteta ide u stručnu službu i na dodatnu kontorlu, ak je totalka.
Da su profesionalci, a nisu. :nono:
BlackNaranča:
necu se ja s tim zajebavat, pa da u zatvoru zavrsim, neka se ovaj zajebava i nabavi novce kako zna i rjesen problem :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju