Tehnički kutak > Tuning skutera

Vracanje brojcanika km/h ( reset )?

<< < (8/10) > >>

RimSo:

--- Citat: n0n4m3 - 28 Ožujak, 2009, 00:40:57 ---ako ides busilicom vracat ... npr. ja kad busilicom vrtim vrti na nekih 140km/h .. zavrti mi pun celer.. i otprilike tako negdi znaci triba ti 1 ura da vratis za 140km .. pa sad racunaj koliko ti treba  :toothy12: imas i busilice s vise okretaja u minuti al sve se to pregrije .. nemoze ti ona radit u komadu 1 uru ..

a najbolje bi ti bilo rastavit brojcanik .. znaci skines plastiku prozirnu , ispod nje onaj papir s kilometrima i onda imas brojcanik .. iza tih brojeva vidis jednu malu sipku koja drzi te brojcanike s nekim .. hmm .. zaboravia sam kako se kaze .. uglavnom skuzit ces , to trebas odmaknuti .. tj izbacit iz njegova lezaja .. i onda brojke mozes slobodno vrtit .. odaberes zeljeni broj i vratis to nazad u lezaj ..  :icon_biggrin:

to sam imao 1 km/h viška pa sam ga stavio na 00000 i slazem motor tako da mi izpocetka vrti  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Pa da taj brojčanik je odvojen od bilo čega što ima naziv skuter..kilometre udaljen..moram pogledat za to ujutro pa da resetujem..tnx..

PitBull Aerox:
ja zbilja neznam sta se vi jebete tim busilicama i rastavljate, jbt uzmi sat u ruku, uzmi nozic i s njim pomakni broj unazad dok ne kvrcne, znaci da je sjelo... kraj posla u 3sekunde... tako sam ja jednom bzvz vratio za 1t km unazad kad mi je bila pukla prozirna plastika, a na satu sta imam od skutera u djelovima isto se bzvz zajebavo i vratio za 20 000. sad, kako hoces... :redface:

gokiSP:
ja neznam kako si ti samo tako okrenuo brojcanik...moro bis preko brojcanika okrenut cijeli sistem... :dontknow:

luna500rr:

--- Citat: ZverkO - 28 Ožujak, 2009, 00:33:27 ---Imali neko da je vec napravio za focusa ili nekog drugog sqta samo da nam su table iste..:P
I kako to sam mogu da napravim?sta je potrebno?

--- Kraj citata ---

skener, papir i fotoshop
mozes i u paintu ali bolje izgleda fotoshop ili neki slican program, stavis neku radioaktivnu sliku za pozadinu, a ostalo ostavis kako vec jest, samo nadopises jos koji km na uri :glasses2:

dhorvat:

--- Citat: alfist159 - 27 Ožujak, 2009, 19:57:13 ---Ma nebuloze pričaj, a vi svi koji km vraćate sram vas bilo! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Eto, ja sam živi primjer da se ne vraća kilometar sat  :toothy9:

BTW. mene SVAKI puta na tehničkom pita za kilometražu i zapisuje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju