Tehnički kutak > Tuning skutera

Vracanje brojcanika km/h ( reset )?

<< < (7/10) > >>

Aleks:
Malo mi to vise vuce na 20000 nego 2000.  :evil5:

ZverkO:
e kad smo kod kmh sata vec da te pitam imas sta da zamenim izgled mog sadasnjeg fabrickog kmh sata...
Ili jel ima neko od vas radi se o keeway focusu!
trenutno mi sat izgleda ovako a hteo bi ga promeniti!

TNX

sven_vx:
treba napraviti neki lijepi dashboard i stavit ga na mjesto ovoga...

ZverkO:
Imali neko da je vec napravio za focusa ili nekog drugog sqta samo da nam su table iste..:P
I kako to sam mogu da napravim?sta je potrebno?

n0n4m3:
ako ides busilicom vracat ... npr. ja kad busilicom vrtim vrti na nekih 140km/h .. zavrti mi pun celer.. i otprilike tako negdi znaci triba ti 1 ura da vratis za 140km .. pa sad racunaj koliko ti treba  :toothy12: imas i busilice s vise okretaja u minuti al sve se to pregrije .. nemoze ti ona radit u komadu 1 uru ..

a najbolje bi ti bilo rastavit brojcanik .. znaci skines plastiku prozirnu , ispod nje onaj papir s kilometrima i onda imas brojcanik .. iza tih brojeva vidis jednu malu sipku koja drzi te brojcanike s nekim .. hmm .. zaboravia sam kako se kaze .. uglavnom skuzit ces , to trebas odmaknuti .. tj izbacit iz njegova lezaja .. i onda brojke mozes slobodno vrtit .. odaberes zeljeni broj i vratis to nazad u lezaj ..  :icon_biggrin:

to sam imao 1 km/h viška pa sam ga stavio na 00000 i slazem motor tako da mi izpocetka vrti  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju