Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
walkay:
Moze decki, sutra cu tako probati... :icon_thumright:
Drnda:
da, fali bijela plastika sa 2 m8 rupe.. ta dizna je vjerojatno oke da ima taj bijeli dio, ovako je sigurno premala, pokusaj samo zalijepiti djelomicno ako mislis da te to zeza pa kad vidis, lako je staviti neki cep sa odgovarajucim rupama
walkay:
Hvala Drndicu, popit cemo nesto kad se vidimo.
walkay:
Pozdrav ekipa, evo par pitanja vlasnicima, skuter je serijala i rastelan, danas sam ga poceo sredivati... stavio sam diznu 64, zrak na 1 i 3/4 krug, na airbox sam stavio plocicu sa 2 rupe jedna je 10 mm druga je 13 mm, boju mozete vidjeti na slici. Rolice su 7 gr i home made ZX, serijska grana + piaggio auspuh. Problem je slijedeci, prvi put prije stelanja kad sam ga upalio jedva uhvatio gas i uzasno pucketao iz auspuha. Struju sam pregledao, sve izgleda ok, skuter pali iz prve, poslije ustimanja setup gore, dobio sam brzinu 75 kmh, lijepo povuce ali i dalje jako sitno cuje se kao da pucketa, najvise kad pustim gas i padaju okretaji. Na zalost nisam probao sa drugim CDI-em i bobinom kako radi, mislim da je problem sa home made auspuhom i zbog toga to radi.... Sta vi mislite? Hvala
rasplinjac:
meni stalno pucketa u auspuhu sav je rastelan jedva potegne 80 na brzinomjeru ko zna kolko idem po gpsu 60 haha , to nema sanse navuc preko 80 haha bokte di to ima stavim novi tt rolice od njega i feder i ide isto 77kmh ko orgigi spuh mislim cak i da je bolje vukal sa orginal rolica i federima. Bacio novce u blato.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju