Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (189/193) > >>

Macak sf:

--- Citat: walkay - 30 Ožujak, 2014, 20:49:49 ---Pozdrav ljudi, opet mi treba pomoc, danas sam rastavio jednog SF2, skoro je sve serijsko, ali je rastelan. Ima ZX-a, dizna 64, serijski filter zraka, rolice ne znam ali sam mislio 6,7 - 7,0 gr staviti sta kazete na to?

I jedna slika, jel takva rupa mora biti na ulazu? Hvala

--- Kraj citata ---

Rolice bi trebale biti tu negdje kako si mislio a na ovom predfilteru fali jedan plasticni dio koji ulazi u tu rupu i na njemu su dvije rupe ako se nevaram od po 8 mm a kad je vec tolika rupa onda tog predfiltera niti netreba.

walkay:
Da a reci mi sad je gore 64 dizna, ako ostavim tu diznu jel treba taj predfilter ili netreba opce...

Macak sf:

--- Citat: walkay - 30 Ožujak, 2014, 21:24:38 ---Da a reci mi sad je gore 64 dizna, ako ostavim tu diznu jel treba taj predfilter ili netreba opce...

--- Kraj citata ---

Ta 64 ti je uvrh glave i bez tog predfiltera tesko ces ustelati skut jer dobiva previse zraka,znaci nabaviti taj dio ili novi kompletni predfilter i kolko se sjecam ja sam na toj plastici malo prosirivao te rupe e sad dal na 10 mm bas se vise i nesjecam uglavnom potrosio sam dosta zivaca i vremena dok sam to donekle ustelo..

walkay:
Znaci moze ostati dizna 64 ali moram zatvoriti taj predfilter... jel ima neko sliku od tog predfiltera da vidim kako to izgleda.

zemo323:
samo uzmi komad plastike, izbuši dvi rupe 8-9mm i tu plastiku sa rupama zalipi na ovaj tunel preko ove velike rupe..
tako sam ja radio dok sam bio eksperimentirao  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju