Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
luka.ck:
--- Citat: Dino-X race - 23 Kolovoz, 2013, 14:28:08 ---
i stavim ja novu staklenu vunu, onak cjelom širinom topa i dosta debelo, vratim sve na mjesto, stegnem.
ali..skuter zvuči potpuno isto, zvuk nije ništa tiši. zašto to? vjerojatno izgorile one baš pregrade u auspuhu ili?
--- Kraj citata ---
Nije opet dobro ako si stavio previse vune (nadebelo). Probaj staviti manje vune, malo se igraj!
--- Citat: shadow - 23 Kolovoz, 2013, 16:52:48 ---dal pase od sf2 undertail na sf1 ???
--- Kraj citata ---
Ne pase ti undertail jer speedfight 1 ima izbocinu na repu koja ti je crveno zaokruzena na slici, a SF2 to nema. jedino da to odrezes samo moras maknuti rezervara da se ne zapalis. ;D
E sad je pitanje jos da li bi i nakon toga odgovarao undertail posto jedinica ima drugaciji stop od dvojke. Čekaj da ti se javi neko iskusniji.
nodius:
pa i neki sf2 imaju to :icon_thumright:
luka.ck:
--- Citat: nodius - 23 Kolovoz, 2013, 19:34:33 ---pa i neki sf2 imaju to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Moguce da ovi koji su 2000., 2001.god. Ovi noviji nemaju koliko ja znam. :dontknow:
nodius:
ja sam 2003. pa nemam to, sad za ove druge neam pojma :dontknow:
al ako je rep isti onda pase i undertail
zemo323:
--- Citat: Dino-X race - 23 Kolovoz, 2013, 14:28:08 ---pozz, evo ja danas malo neš radio na skutu... skidao top na spuhu reko idem zamjenit vunu jer skuter malo prdeka otkad je i kupljen, uspijem sve fino napravim, stara vuna sva zgorila sfrkala se...
i stavim ja novu staklenu vunu, onak cjelom širinom topa i dosta debelo, vratim sve na mjesto, stegnem.
ali..skuter zvuči potpuno isto, zvuk nije ništa tiši. zašto to? vjerojatno izgorile one baš pregrade u auspuhu ili?
a zvuk bez topa...haha jebeš leo vince, čista sportiva! skoro sam tak i ostavio... jel može biti kakvih posljedica vožnje bez tog topa/prigušivača osim šta dim više leti na mene? ;D
--- Kraj citata ---
Nemoj pretjerati sa vunom. Pokušaj stavit žice za posuđe i onda preko žice stavi vunu. Ja sam tako stavio na ZX-a i uši su mi odmorile. ;D
Sad ima odličan zvuk, čak kad mi je kaciga na glavi pomislim da mi se i ugasio :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju