Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (183/193) > >>

shadow:
ima za sf1 undertail?  :dontknow:

Dino-X race:

--- Citat: zemo323 - 23 Kolovoz, 2013, 20:28:54 ---
--- Citat: Dino-X race - 23 Kolovoz, 2013, 14:28:08 ---pozz, evo ja danas malo neš radio na skutu... skidao top na spuhu reko idem zamjenit vunu jer skuter malo prdeka otkad je i kupljen, uspijem sve fino napravim, stara vuna sva zgorila sfrkala se...
i stavim ja novu staklenu vunu, onak cjelom širinom topa i dosta debelo, vratim sve na mjesto, stegnem.
ali..skuter zvuči potpuno isto, zvuk nije ništa tiši. zašto to? vjerojatno izgorile one baš pregrade u auspuhu ili?

a zvuk bez topa...haha jebeš leo vince, čista sportiva! skoro sam tak i ostavio... jel može biti kakvih posljedica vožnje bez tog topa/prigušivača osim šta dim više leti na mene?  ;D

--- Kraj citata ---
Nemoj pretjerati sa vunom. Pokušaj stavit žice za posuđe i onda preko žice stavi vunu. Ja sam tako stavio na ZX-a i uši su mi odmorile.  ;D
Sad ima odličan zvuk, čak kad mi je kaciga na glavi pomislim da mi se i ugasio  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ja sam se vodio onim, što više i deblje stavim vune bit će bolje, više će se stišat..  :)

SF2 Freak:
Imam pitanje , kupio sam Arreche 17,5 karb . Kako da ga podesim ?

Na malom gasu mi dosta trokira igla mi je skroz spuštena zrak je 2.5 kruga otvoren , jel da sada promjenim ler diznu koja je sada broja 25 pa da stavim 20. Glavna dizna je 75 i pre mala je , stavio budem 80-85 ( dizne nisu iste ko na delorto karbu za 80 Arreche dizna je kao 75 dellorto).
Trebam pomoć jer me ovo trokiranje živcira. I da skuter je serijala , mislim nema kit auspuh je Leovince 70HM

shadow:
jel netko zna dali bi ovaj far pasao na sf1 mislim bez preinaka?

http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3738&category_id=1&keyword=speedfight&option=com_virtuemart&Itemid=142

nodius:

--- Citat: SF2 Freak - 25 Kolovoz, 2013, 15:15:29 ---Imam pitanje , kupio sam Arreche 17,5 karb . Kako da ga podesim ?

Na malom gasu mi dosta trokira igla mi je skroz spuštena zrak je 2.5 kruga otvoren , jel da sada promjenim ler diznu koja je sada broja 25 pa da stavim 20. Glavna dizna je 75 i pre mala je , stavio budem 80-85 ( dizne nisu iste ko na delorto karbu za 80 Arreche dizna je kao 75 dellorto).
Trebam pomoć jer me ovo trokiranje živcira. I da skuter je serijala , mislim nema kit auspuh je Leovince 70HM

--- Kraj citata ---

ler dizna nema veze sa pola gasa, stavi tupu iglu, ta znaci nije dovoljno tupa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju