Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
Dino-X race:
baš ću probat da, sad me zanima i provozat malo po makadamu da vidim kako se ponaša. nego kako će to biti na najmekšem kad sjedne iza suvozač? hoće li skuter jako nasjedat ili nebi trebao bez obzira na taj najmekši položaj? i daj mi reci jel tebi udara sada kako je a kad imaš iza suvozača? meni ne udara kad je pod teretom večim, a ja sam nisam težak.. ;D
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: Dino-X race - 30 Lipanj, 2013, 22:25:09 ---baš ću probat da, sad me zanima i provozat malo po makadamu da vidim kako se ponaša. nego kako će to biti na najmekšem kad sjedne iza suvozač? hoće li skuter jako nasjedat ili nebi trebao bez obzira na taj najmekši položaj? i daj mi reci jel tebi udara sada kako je a kad imaš iza suvozača? meni ne udara kad je pod teretom večim, a ja sam nisam težak.. ;D
--- Kraj citata ---
I ja sam lagan 70 kg,a dosada nisam nikoga vozio,vjerovatno pod teretom nebi lupao,ja sam bio na servisu i kolega mi je samo rekao da ga je stegnio a ja nisam obračao pozornost,večinom kad preko ležećeg kojeg nevidim preletim lupne ,al pokušat čemo ga omekšat pa čemo vidit...
Dino-X race:
e pa da i ja sam između 65-70 kg. da baš ću ga sutra smekšat pa probat, javit ćemo dojmove. :icon_thumright:
ivan salinovic sr sale:
--- Citat: Dino-X race - 30 Lipanj, 2013, 22:44:12 ---e pa da i ja sam između 65-70 kg. da baš ću ga sutra smekšat pa probat, javit ćemo dojmove. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dogovoreno,baš lu pročačkat malo,aj sam mi reci jel gore il dolje na amortizeru za stezanje ,i koja je strana za otpuštanje
Dino-X race:
--- Citat: ivan salinovic sr sale - 30 Lipanj, 2013, 22:46:42 ---
--- Citat: Dino-X race - 30 Lipanj, 2013, 22:44:12 ---e pa da i ja sam između 65-70 kg. da baš ću ga sutra smekšat pa probat, javit ćemo dojmove. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Dogovoreno,baš lu pročačkat malo,aj sam mi reci jel gore il dolje na amortizeru za stezanje ,i koja je strana za otpuštanje
--- Kraj citata ---
ne kužim...? steže se dolje kod one bočice kod onih kao zuba, vidit češ. ja to radim sa "rolcanagama" :laughing9: , uhvatim s njima i zakrećem kud hoću.
kad zakrećeš u lijevu stranu onda ga smekšavaš a u desnu kad okrečeš, podižeš kao one zubce onda ga stvdnjavaš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju