Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (163/193) > >>

SlayForMoney:
1ml se pokazalo ok  :icon_thumright:

što se tiče roštanja, za bendix nemam pojma, sutra ću još pokušati pogledati da li je njegova opruga problem (vidim da su neki s tim imali problema). ako nije to, naj#bo sam jer preostaju ležajevi radilice a to je koliko vidim posao u rangu jebene generalke motora  :sad1:

kurbla001:

--- Citat: SlayForMoney - 11 Ožujak, 2013, 23:41:26 ---1ml se pokazalo ok  :icon_thumright:

što se tiče roštanja, za bendix nemam pojma, sutra ću još pokušati pogledati da li je njegova opruga problem (vidim da su neki s tim imali problema). ako nije to, naj#bo sam jer preostaju ležajevi radilice a to je koliko vidim posao u rangu jebene generalke motora  :sad1:

--- Kraj citata ---

u cilindar je dovoljno par kapi...a što se tiče stajanja, mislim da to ne utječe na ulazak zraka u sustav goriva..
vidi vakum ventil....ako ne radi kako treba onda neće niti paliti kako treba, a niti raditi...
što se tiče ležaja, to nije muka treba izvlakač ležaja, industriski fen i novi ležaji.....i majstor koji zna šta radi...sat-dva posla polako-....

eo video kako je šrotalo kod mene kad su ležaji otišli....
http://imageshack.us/clip/my-videos/691/pc7.mp4/

SlayForMoney:

--- Citat: kurbla001 - 12 Ožujak, 2013, 00:33:17 ---u cilindar je dovoljno par kapi...a što se tiče stajanja, mislim da to ne utječe na ulazak zraka u sustav goriva..vidi vakum ventil....ako ne radi kako treba onda neće niti paliti kako treba, a niti raditi...
--- Kraj citata ---

2 puta sam morao stavljati po cca 1ml, prvi put je radio 2-3 sec i ugasio se.
a gle, što je skuter stariji to sam sve više i više primjećivao da mu stajanje utječe na paljenje. moja pretpostavka je da crijeva goriva postaju propusna i da ulazi zrak (budući da dovod funkcionira na vakuum, zar ne?). skuter normalno upali ali tek kada kurblam po 50tak puta (nakon ovakve zimske pauze). i kolega s posla je imao isti problem, rekao mi je da se poštedim kurblanja i to riješim direkt gorivom u cilindar

--- Citat: kurbla001 - 12 Ožujak, 2013, 00:33:17 ---što se tiče ležaja, to nije muka treba izvlakač ležaja, industriski fen i novi ležaji.....i majstor koji zna šta radi...sat-dva posla polako-....

eo video kako je šrotalo kod mene kad su ležaji otišli....
http://imageshack.us/clip/my-videos/691/pc7.mp4/

--- Kraj citata ---

a svejedno se moraju skidati plastike, kotač, kočnica, motor... vidio sam ovdje par threadova sa slikama. sigurno nešto što ne mogu sam napraviti. naravno, ovo mi je uletilo taman sada kad sam bez prebijene kinte.
jurča će mi sutra potvrditi sumnje ako ga uspijem uhvatiti a danas ću pokušati sam pogledati bolje taj bendix

i da, zvuk nije takav kao na slici. na leru je meni manje više ok, nego kad se dignu okretaju onda je  :sad3:

counter:
Koju svjećicu da stavim imam Stage6 Sport Pro 70cc kit?

SF2 Freak:
Posjedujem Sf-a WRC 206 , ne baš serijala .
Tuning djelovi : TT , Malossi Sport 70 , S6 usis , 17.5 , Multivar , Polini 3G , Italkit paljenje .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju