Društveni kutak > Peugeot klub
Speedfight2 club
dino73n:
--- Citat: B.E.R.O. - 03 Lipanj, 2012, 00:33:52 ---Kolko ja znam na Koso satu nemozes stimati kilometrazu koliko ti imas nego koliko si presao,ja imam novi i nisam dobio u manual-u kako se to stima!!!!
:dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Znaci kad ga kupis novog od krene od 00000 i to je to,nije moguce upisati svoje stvarne kilometre. Ajd onda sta je tu je,sreca pa mi je razlika u kilometrima izmedju mog starog sata i ovog na okruglu cifru.
strikoo:
Ne može ga se zavrtit na busilicu?
dino73n:
--- Citat: strikoo - 03 Lipanj, 2012, 10:35:50 ---Ne može ga se zavrtit na busilicu?
--- Kraj citata ---
Ma ko bi to vrtio toliko,na ovom KOSO satu je sad 00450 km a na mom 20350,trebao bi navrtiti 20000km,dvije bi busilice izorile :)
Samo i obrtomjer na skuteru je dodatna zajebancija,imao sam savrseno ustelovan skuter a sad vise nemam,valja mi izvaliti pare za linearnu polutku,kad krenem s mjesta fino digne obrtaje na 9500rpm i do 60km/h drzi tako pa onda spadaju na nekih 8800-9000rpm pa se opet dizu. i na kraju preko 100km/h ode i na 10000rpm
Sreca pa yasuni ima siroki power band pa proguta to variranje al nesreca je sto ja ne mogu da progutam to variranje obrtaja :(
BGM ili Malossi polutka je moja sudbina.Ili ako gdje naletim na serijsku od mladjih SF-ova ili jetforce-a i ludix-a.
strikoo:
Ovako laički da probaš sa tvrđom oprugom kontrasta?
dino73n:
--- Citat: strikoo - 03 Lipanj, 2012, 12:33:22 ---Ovako laički da probaš sa tvrđom oprugom kontrasta?
--- Kraj citata ---
Probao sam prije sa tvrdjom oprugom dok jos nisam ni imao obrtomjer,i nije mi se dao lijepo ustimati nikako,uvijek mi je prevrtavao ispocetka,tek negdje na oko 40km/h je dolazio sebi kako treba a to je sve do te nelinearne polutke,sa njom je uvijek zajebancija il ti vrti kako treba do pola a od pola stenje il ti do pola prevrtava a od pola ide kako treba.
Jos danas cu probati polutku sa jednog jetforcea pa cu odluciti sta cu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju