Društveni kutak > Peugeot klub

Speedfight2 club

<< < (152/193) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: AmStaff - 22 Svibanj, 2012, 15:26:01 ---zna li mozda netko gdje ima za kupiti, ili naruciti boja za sf2...za manje popravke na plastikama

--- Kraj citata ---
U prodavaonicama gdje se mjesaju boje.
Svatko tko zna zamijesat ce ti boju kao sto je na tvom skuteru.
 :icon_thumright:

kurbla001:

--- Citat: AmStaff - 22 Svibanj, 2012, 15:26:01 ---zna li mozda netko gdje ima za kupiti, ili naruciti boja za sf2...za manje popravke na plastikama

--- Kraj citata ---
samo uzmi u obzir da lakiraš cijelu plastiku, a ne samo dio koji je oštećen....

AmStaff:

--- Citat: kurbla001 - 22 Svibanj, 2012, 22:46:35 ---samo uzmi u obzir da lakiraš cijelu plastiku, a ne samo dio koji je oštećen....

--- Kraj citata ---
znam da treba cijelu plastiku...raspitat cu se onda malo...zna li netko mozda neku poznatiju trgovinu gdje mijesaju boje, jer mi ovako ne pada nista na pamet...hvala

dino73n:
Ima li neko KOSO GP Style speedometer za SF-a i da mu zna sve cake ili jos najbolje manual  u PDF-u a da nije na njemackom. Danas sam nabavio neki polovan i stvarno bi zelio da mi nastimam svoju stvarnu kilometrazu

B.E.R.O.:

--- Citat: dino73n - 02 Lipanj, 2012, 22:05:54 ---Ima li neko KOSO GP Style speedometer za SF-a i da mu zna sve cake ili jos najbolje manual  u PDF-u a da nije na njemackom. Danas sam nabavio neki polovan i stvarno bi zelio da mi nastimam svoju stvarnu kilometrazu

--- Kraj citata ---
Kolko ja znam na Koso satu nemozes stimati kilometrazu koliko ti imas nego koliko si presao,ja imam novi i nisam dobio u manual-u kako se to stima!!!!
 :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju