Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna - Ulje wtf?

<< < (2/4) > >>

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 27 Ožujak, 2009, 11:26:41 ---Ja u Stihlovu flaksericu samo Stihl ulje točim. Stavio sam neki dan u motorku Alpina mješavinu sa Scoot Sportom. E, da znaš samo kak se vrtila stari moj  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ja nekada za trimer napravim mješavinu sa TTS-om :D Da vidiš kako fino prede a istek miris ulja!

@animatrix  Natoči punu podudu ina ulja i vidi za koliko će ti ga potrošit.

martin1111:
To kaj lampica svjetli nema veze glavno da ima ulja. Meni na luni počne svjetlit kad potroši 3 dcl.
Najsigurnije ti je ručno pogledat kolko imaš ulja lampici nikad ne vjeruj jer može riknut plovak ili
izgubit kontakt i ode motor u vječna lovišta.

luna500rr:
malu grancicu i uturi u grljak!
najsiguriji nacin za provjravanje razine goriva i ulja. Meni lampica od ulja pali samo kad mi nestane ulja a kazaljka goriva mi pokazuje 25/100 kad je prazan, a kad je pun prjedje 100 za koji 1cm vise pa je komad grancice ili zice ili stara sipka od ulja najbolje rjesenje

cvele60:
Najsigurniji nacin je skidanje pumpe i pravljenje mesavine :icon_biggrin: Od kako sam to uradio lampica moz da radi sta oce,
 ;D

crazy marek:
i meni se to događalo s lampicom stalno mi se gasila palila pa sam sve to ljepo bacio u k**ra*......i poceo si sam slagat mjesavinu i nikad problema......i ta lunina mjesalica ulja nije bas pouzdana jer voli potegnut zrak i onda.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju