Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna - Ulje wtf?
animatrix:
inace sipam Valvoline DuraBlend polusinteticko za 2t motore, i u rezervoar stane oko 7-8dcl ulja i to je dostatno za gotovo 1000km voznje.. sad prije 2-3 tjedna nisam bio u stanju kupiti to ulje i kupim inino polusinteticko za skutere od pola litre.. presao sam 450km od tada i pocela mi se paliti lampica ??? ??? ovako kad gledam cini mi se da vise trosi ulja vec prije, ili jednostavno nemam osjecaja jer ga nisam nasipao do cepa :dontknow:
ChRiStIaN:
nemre sam tak pocet vise trosit...i natocio si inu, mozda se malo brze trosi zbog toga...jel ti dimi vise il ta nee simptome ima?
lunasaki:
ne bi rekao da je inino ullje ništa lošije ako ne čak je i bolje.. bio sam u tvornici direktno i vidio sam ...
postoji više mogućih razloga
1. slab kontakt ispod plastike.. šaraf slabo zašarafljen gubi kontakt
2. provjeri da li imaš ulja u rezervaru...
3. nekad se zna dogoditi da se upali .. iako je sve ok
ChRiStIaN:
--- Citat: lunasaki - 27 Ožujak, 2009, 11:07:35 ---ne bi rekao da je inino ullje ništa lošije ako ne čak je i bolje.. bio sam u tvornici direktno i vidio sam ...
--- Kraj citata ---
Izvozo sam se svakakvih motora i znam da je...
I ak je tak dobro to ulje inino, kako to da se u 2t masinama koristi jedino u domacinstvu u kosilicama, flaksericama itd...kak ga niko u skuter ne ulijeva? Mozda zato jer nije na razini valvolinea, totala, castrola i drugih ulja koja su neosjetno skuplja a 4 puta kvalitetnija!
dhorvat:
Ja u Stihlovu flaksericu samo Stihl ulje točim. Stavio sam neki dan u motorku Alpina mješavinu sa Scoot Sportom. E, da znaš samo kak se vrtila stari moj :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju