Ostalo > Foto, video, music...
Nije za guske sijeno...
Mr J:
koji lowwwww.... j#bo ti zadnji pogon kada te ovdje nemoze izvuci van... hahahahahahaaha.... (4x4 rullez)
2TDottore:
ma jbt.......ima stara i trojku i peticu......... :toothy10:
kakva vucna sluzba........jbt.......ona da plati vucnu sluzbu.......kaj si lud.........prvo je mene nazvala da joj dodjem pomoc gurat to van jer sam najblizi...........sva sreca da je horvat bio kod mene pa je pomogo.......inace bi kicmu ostavio na zadnjoj haubi od bmw-a :laughing7:
Luka 0101:
mogli ste spojiti stalkera i rox-a pa šlepat van :icon_biggrin:
sven_vx:
hahahahahahha...sta si lud...pa taj stari bmw 5 je trom za poludit...ako nema prek 200ks onda te nemre nikak izvuc jer je auto tezak za popizdit...ima od sestre frend 523l 150ks...auto jebeno izgleda i sve,ali nemre ic po boku osim ak iza nemas celestone dotrajale i ak nije mokra cesta...moze ic...ali jako tesko... :redface:
2TDottore:
--- Citat: Luka 0101 - 26 Ožujak, 2009, 22:45:30 ---mogli ste spojiti stalkera i rox-a pa šlepat van :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma da jos nebi mucio stalkera na staroj kanti od bmw-a........jbt.........ovak smo se horvat i ja najebali dok smo ga zgurali van.........uopce neznam kak ce nam se Miha oduzit.......morat cemo nes smislit.......imam vec nesto u planu al moram pregovarat sa horvatom :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju