Općenito > Generalno o skuterima

alat za garazu?!

<< < (3/12) > >>

Drnda:
u mene je velika vecina od uniora, oko 80 kn po kljucu, patent rucke oko 200 kn , gedore ni sam neznam... uglavnom po meni najkvalitetniji alat, nemoj uzimati samo one jeftinjake, ja dok sam zavijao savio i potom slomio kljuc, stari slomio rukom (bestija od covjeka  :laughing3:) glavno da je od nekih poznatijih marki, po mogucnosti chrome vanadium kljuci jer su najcvrsci  :icon_thumright:

seba:
ja imam od bete i uniora u radioni, a neki allround za preko vikenda za skuter i mogu rec da je alat za skuter i vise nego dobar. to sam kupil mislim u metrou

sven_vx:
naravno nezelis izdvojit 5000 i vise tisuca kuna na alat jer nema potrebe za tim...trebalo bi mi ono osnovno jer je moj alat na moru i tamo se trenutno koriste drugi njime... :icon_biggrin:
naci do nekih 1500-2000kn max...naci gedore(od 15 pa da dalje brijojevi)set sarafcigera(od prilike sve velicine ne oni preveliki)obicni kljucevi od 10 pa do 20 i ostale sitnice...naci onaj osnovni alat... :icon_thumright:
gledo sam onu stranicu centar alata i nisu bas male cijene...odbarno sam par artikala i vec sam bio na 1000kn skoro...znam da ako zelim nesto da valja da trebam malo vise izdvojit,ali jbg nema se trenutno para... :)

seba:
prodji onda u metro ili pevec,tamo ces onda najbolje proc sa malim budzetom

Drnda:
hehe znam kako ti je , ja sam kupovao kljuc po kljuc, a stari mi je prije 20 god kupovao jer je strojobravar i ni tada nisu bili jeftiniji puno...
a tebi i ne treba neki skupi alat s obzirom da ne radis svaki dan, dok je u mene druga prica...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju