Ostalo > Motocikli
reg. ktm-a
benelli:
sx i exc ti imaju istu masinu ali exc mozes regat za razliku od sx,ali ja ti preporucujem da kupis nesto drugo ako mislis to regat i vozit po cesti,ako mislis da ti bude regan ali da ga vozis po sumama i stazi onda da jer ni exc nije motor za cestu bas
DevMichele:
za pocetak bi ga vozio po sumi jer ja bi ga kupio taman kad pocne zima a poslje bi nabacio sm gume vidio sam na yubitu kako izgleda motor je bolji od pamele pfff :jerk:
ugl sta se tice servisa raspitat cu se jos al nije mi to neki problem samo sta ima malo exc-a na oglasniku bio je nedavno jedan ocito ej prodan ma bit ce ih jos sigurno do ljeta
benelli:
ako stavis sm gume i malo drukcije prijenos napravis onda da jer ako ne znas kako bi to trgalo karampone a i prijenosi i lanac idu brzo u k..ac.
evo ga jedan exc sa sam gumama sta kazes na ovog
Jura.ktm:
može se regat i exc i sx iako su race mašine..samo trebaš stavit far, stop svjetlo, bočnu nogaru, migalce i regat ga, na tehničkom prolazi kao i svaki drugi
spyke#1:
--- Citat: Jura.ktm - 11 Travanj, 2009, 14:22:02 ---
može se regat i exc i sx iako su race mašine..samo trebaš stavit far, stop svjetlo, bočnu nogaru, migalce i regat ga, na tehničkom prolazi kao i svaki drugi
--- Kraj citata ---
jesu race masine ali je EXC enduro, a SX cross. EXC se moze registrirati jer je homologiran i serijski ima signalizaciju...., SX se NEMOZE registriati. nema homologacije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju