Ostalo > Motocikli

reg. ktm-a

<< < (7/8) > >>

Jura.ktm:

--- Citat: spyke#1 - 11 Travanj, 2009, 14:51:00 ---jesu race masine ali je EXC enduro, a SX cross. EXC se moze registrirati jer je homologiran i serijski ima signalizaciju...., SX se NEMOZE registriati. nema homologacije

--- Kraj citata ---

to vrijedi po nekom pravilu,al uvijek se nešto skompenzira i složi pa se može...npr Kato s phsm foruma vozi sx450 ali sm verzija i registriran je. znam zato što sam se zanimao za taj motor i poslao mi je slike, a vjerojatno i nije jedini

sfreak:
moze, ali onda treba radit i atest...

slicno kao i prerade ilitiga streetfighteri...dijelovi od 100 razlicitih motora...al ako je sve po propisu napravi se atest i rega se bez beda...

benelli:
sx je ful cross i ne moze se ga regat a exc je hard enduro i moze se ga regat,moze se i sx ali treba a test ali sta ces radit a test kupis exc ima istu masinu samo je za regat

spyke#1:

--- Citat: Jura.ktm - 12 Travanj, 2009, 17:40:32 ---to vrijedi po nekom pravilu,al uvijek se nešto skompenzira i složi pa se može...npr Kato s phsm foruma vozi sx450 ali sm verzija i registriran je. znam zato što sam se zanimao za taj motor i poslao mi je slike, a vjerojatno i nije jedini

--- Kraj citata ---

nije jedini i Kotarski ima registriranog SX-F-a. meni se cini da je taj SX od Kata uvezen iz Italije :icon_scratch:, ako se ne varam

Jura.ktm:

--- Citat: spyke#1 - 12 Travanj, 2009, 18:30:37 ---nije jedini i Kotarski ima registriranog SX-F-a. meni se cini da je taj SX od Kata uvezen iz Italije :icon_scratch:, ako se ne varam

--- Kraj citata ---

imaš pravo, ima talijanske papire i tal. regu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju