Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner 50- tuning preporuka
skejo:
znaci 5 grama rolice, neznam ja sam mislio uzet leovince zx jel u vinkovcima imam samo njega za uzet koliko znam dali je r sta bolji po performansama , i mislim da je 1200kn, koja bi mi dizna trebala. Sta da radim s centralnim jos je seriski, i sa federima na kvacilu koje ili da ostavim kako je , sad sa ovim setupom ide mi nekih 90-95 po satu od skutera, hoce li mi auspuh dosta znacit i utjecat na performanse
seba:
--- Citat: skejo - 26 Ožujak, 2009, 17:06:34 ---znaci 5 grama rolice, neznam ja sam mislio uzet zx jel u vinkovcima imam samo njega za uzet koliko znam dali je r sta bolji, i mislim da je 1200kn, koja bi mi dizna trebala, sta da radim s centralnim jos je seriski, i sa federima na kvacilu koje
--- Kraj citata ---
r je bolji od zx puno,barem meni.
dino_sk:
da si stavio auspuh samo i rolice isao bi brze od tih 90-95,normalno da auspuh znaci nesto
znaci najvise na 2t :icon_thumright:
dhorvat:
Znači ti imaš onaj serijski auspuh za Piaggio sa katalizatorom i kit uz sve to? :icon_scratch:
Ti da staviš bilo koji aftermarket auspuh osjetit ćeš razliku, a najkvalitetniji koji se isplati kupiti a da performansama nije prejak za gus kit je kako ti je već rečeno Yasuni R :icon_thumright:
Poželjno je kupiti veći karb ali nije pravilo jer se dosta dobro može naštelati i sa serijskim, ali kuplung i zvono bi bilo OK zamijeniti nečim boljim :laughing7:
Rolice bi trebale biti oko 5,0 grama ako se radi o Multivaru 2000 sa rolicama dimenzija 19x15,5
skejo:
ok shvatio sam sutra idem uzeti auspuh, rolice i svijecicu, a koje kvacilo preporucujete na sve to i koja mu je cijena odprilike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju