Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner 50- tuning preporuka

<< < (3/6) > >>

seba:

--- Citat: skejo - 26 Ožujak, 2009, 19:29:12 ---ok shvatio sam sutra idem uzeti auspuh, rolice i svijecicu, a koje kvacilo preporucujete na sve to i koja mu je cijena odprilike

--- Kraj citata ---
pa kupi deltu ona dodje oko 600kn,koji ces auspuh kupit na kraju?

skejo:
vidit cu sutra sta se nudi u vk i za koje novce ali sad nakon malo savijeta razmisljam yasuni r

seba:
kupi yasuni r i bit ces zadovoljan :icon_thumright:

skejo:
evo da vam kazem nisam nigdje mogao naci yasuni r vec sam uzeo leovince tt jedino je njega bilo za uzet i sad sam ga stavio i motor mi ide puno gore nego prije tromiji je a izgleda i sporiji u cemu je problem (jel ima mozda blokadu) valjcici su ostali isti (7,2) jos ih nisam zamjenio s spuhom sam dobio 4,8 gr valjcice dali ce bit prelagani, i jos jedno pitanje sta da radim s onim crijevom sto ide u auspuh

pOha:

--- Citat: skejo - 27 Ožujak, 2009, 14:39:50 ---evo da vam kazem nisam nigdje mogao naci yasuni r vec sam uzeo leovince tt jedino je njega bilo za uzet i sad sam ga stavio i motor mi ide puno gore nego prije tromiji je a izgleda i sporiji u cemu je problem (jel ima mozda blokadu) valjcici su ostali isti (7,2) jos ih nisam zamjenio s spuhom sam dobio 4,8 gr valjcice dali ce bit prelagani, i jos jedno pitanje sta da radim s onim crijevom sto ide u auspuh

--- Kraj citata ---

valjcici su ti preteski, zato je trom, a i neznam kako ce ti taj spuh radit sa kitom... mislin da je TT preporucljiv za 50 a ne 70 ccm  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju