Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zašto ima ovako extremno sjebanih ljudi...
Gladiator:
--- Citat: 1VAN - 06 Srpanj, 2006, 15:09:56 ---pa na ss-u sam se zvao ivek...pa pošto vidim da si i flegmu ovdje pozvao...pošto sam srao o njemu...on odma pomislio da je to moje djelo...baš je konjina....a ti Gladiatore uopče ne vidim svrhu ovog topika!!!znamo svi da ima raznih kretenčina i šta onda sad još postaš(linkaš)ss forum??.....ovdje te niko ne jebe i pusti si mira od toga!
--- Kraj citata ---
Ma daj ne seri molim te... 75% tvojih postova je usrani spam. Svrha topika je da si ti idiot! Linkam sta mi se god linka. Niti želim da me ko jebe... a ti ocito da kad prozivaš i vrijeđaš ljude oko sebe. Tebi su svi ocito idioti... a ti si hacker... ma ti si bezobrazan... gledaj svoja posla. Šta se tice toga da ti ono nisi posta na SS... jedini potencjalni idiot si ti na ovom forumu u nekog drugog nemam razloga sumnjat. Ovde izigravaš admina... a nemaš dvi ciste u glavi. Napravi anketu pa ceš vidjet rezultate.
1VAN:
neču niš govorit.. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: neka admin odluči kad dođe sa ljetovanja.. :headbang:
Gladiator:
--- Citat: 1VAN - 06 Srpanj, 2006, 15:24:35 ---neču niš govorit.. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: neka admin odluči kad dođe sa ljetovanja.. :headbang:
--- Kraj citata ---
Evo sam cu sebe BANNAT. Adio!!!
1VAN:
nego daj mi barem 2-3 osobe sa ovog foruma koje sam ja vrijeđao kao što ti kažeš!
Flegma:
gle ivek..glup si i gotovo..uprav sam te doda na icq i rijesit cemo to na icq..
i ne radi se o ovom forumu..radi se o ssu,gdje si bio i gdje si se dokazao..
pusa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju