Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zašto ima ovako extremno sjebanih ljudi...

<< < (3/4) > >>

1VAN:
evo več smo si dobri piva riješil stvar! :toothy12:

Gladiatore čekam odg!

Lovre:
na SS-u ima pun qurac retardiranih ljudi , ali ima i manjina normalnih,tj. bar se čine normalni ::)

filiplatinovicz:

--- Citat: Gladiator - 06 Srpanj, 2006, 15:25:50 ---
--- Citat: 1VAN - 06 Srpanj, 2006, 15:24:35 ---neču niš govorit.. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: neka admin odluči kad dođe sa ljetovanja.. :headbang:

--- Kraj citata ---

Evo sam cu sebe BANNAT. Adio!!!

--- Kraj citata ---

Dobra ideja!  :icon_thumright:
To je nešto kao samoklanje! :headbang:

Vrijeme je 1vane da zaključaš i ovaj topic!!!  Bas da vidim hoces li ispunit i moj zahtjev! :headbang:

1VAN:
naravno da ne...da i dalje neki tipasi pljuju po meni bez razloga....e filipe kaj i tebe vrijeđam???ha??? :laughing3: očito pola foruma vrijeđam kako si gladiator zamišlja :hmh:

filiplatinovicz:
Ma daj, kaj Ti je 1vane  ???

Prvo, ja Tebe smatram istinskim cyber frendom i mislim da se krasno i vrhunski zekamo...  :laughing7:

Drugo, općenitije, bez dobre, ali dobronamjerne zajefrkancije ovdje bi bilo pomalo tupo i glupo. Naravno, temeljna tema su skuteri, ali gdi bismo došli s akademskom ozbiljnošću? Nije ovo ni vjesnik ni Halo 92! Tko to ne kuži i smeta ga svaka možda malo 'ostrija' rijec napisanu u fobronamjernoj sali, za mene je zadnji jadnik...  :drunken_smilie:

Treće, ne svidjaju mi se pojedine Tvoje moderatorske intervencije, ali prihvaćam pravila igre...  :glasses9:

Trebamo li o tome dalje raspravljati? Mislim da ne. Zato mirno zakljućaj ovaj topic. Dosta spama...  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju