Općenito > Generalno o skuterima
Vladari svoje klase
pralas:
runner kao fotelja? :D
ne znam da li se ovo odnosilo na novog ili starog runnera,ali ako se odnosilo na novoga ne bi se slozio s tim...
sve je ok po gradu i to,ali cim se zaletiš negdje dalje guzica odpadne nakon 30 kilometara,sjecam se kada smo walkay i ja isli u orahovicu cca. 70 km...nakon pola puta smo morali stati jer mi je guzica otpala od tog sjedala,a njemu sve normalno na sp-u...novi runner ima ljepše dizajnirano sjedalo(barem meni) ali stari je puno udobniji...
ne znam po meni ako uspoređujemo recimo stari model vxr-a i novi model vxr-a...
-kompletan dizajn na strani novog runnera
-bolje leži u zavojima novi runner
-udobnost na strani starog runnera
-e onda ovo sto steef kaze boja i lak na strani starog runnera
i da ne nabrajam sada dalje,naravno je samo moje misljenje,ali bi uvijek uzeo prije novi model runnera nego stari...iako daleko od toga da je stari model ružan
ajlavsrku:
na novom sr-u uopće nije problem ako si viši od 180,ja imam 187 cm i 85 kila i nit mi je mali nit ista,kolina su mi od volana sigurno 8-9 centimetara,odličan je volan,ovjes,kočnice,sic uopće nije neudoban,mos se vozit 50 km bez problema..više bole ledja jer je skuter i malo nepravilnog položaja sjedenja a nekome ovisi i o ledjima a mene cesto bole radi problema..vozia sam i nrg stari i novi,i runner i stari i novi,i diesise,i typhone i sve to..i ne zato šta ja vozim sr-a al definitivno je bolji za vozit od svih njih,i reka bi da je najbolja 50-ka od svih po svemu
ditek:
vozio sam staru SRku 98.g (ditech :notworthy: ), sad vozim starog Runnera 2003.g.. Definitivno mi se više sviđa runner.. položaj sjedenja mi je bolji, udobnost na strani runnera definitivno.. na SRki sam ko na jarcu bio otpadala kičma i meni i curi iza.. kaj se tiče držaja u zavoju tu je to negdje, više ovisi o dobrim gumama neg o nečem drugom al možda je čak SR u maloj prednosti tu. Kvaliteta plastika isti vrag, mogu se i jedne i druge silovat :dontknow:
Krkan sam od 188 i 95 kila zato sam sad i ciljo runnera kupit, veći je i udobniji od konkurencije, a mašina provjerena, po meni jedini pravi vladar 50cc klase :icon_thumright:
luna500rr:
Klasa 50: SR stealth
Klasa 250: Derbi gp1
Klasa 500: Beverly ofkors
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju