Općenito > Generalno o skuterima

Vladari svoje klase

<< < (17/18) > >>

Drnda:
dva frenda na 50 i jedan sa vxom novim, svima puko identicno tu, samo crta preko te sirine plastike.. zasto bas tu, nezz, ocito trpi neka naprezanja, a onda kad pukne, taj oslonac za noge hoce puknuti jer nema uporiste  :dontknow:

Grale:

--- Citat: Drnda - 19 Veljača, 2014, 13:11:33 ---
iznenadilo me recimo sto za razliku od runnera i nrga, aprilija jos koristi kvalitetne plastike koje se daju savijati bez pucanja, nisam gledao jel jos na njima pise made in italy kao na staroj srki, ali drago mi je da je jos tako, recimo bratu mi je pala na lijevu stranu dok je isao upaliti cigaru, i mogu ti slikati, prednju plastiku malo zastrugalo, a na repnoj je kao oribalo 1-2mm plastike, po strukturi bi rekao da prije slici onoj sipas plastici za slidere, nego ovima kao sto su na drugim skuterima, primjer, pezoom pri ulasku u garazu repnom zakacio jednu cijev i odmah je napukla plastika... ma uzas, sve vise runnera vidim da im pucaju maske dole gdje je kao onaj oslonac za noge ukoseni... ne od pada, nego od ceste lose valjda

--- Kraj citata ---

Jako su kvalitetne, daj get real bokte.
Dok vidim onu šugavu plastiku kod akumulatora, bljuje mi se :normalan?:

Frendova srka 2008`, puž odj#bo nakon 5000 km, sad nedavno prekidač killswitcha, pa zajebava prekidač anlasera itd.
Plastika ona koja se skida dok se toči ulje, namjestiš ju normalno da sjedne u kopče kak treba, pogledaš nakon pol minute već zijeva.
Prostora za noge ništa ako si oko 180, tvrd sic, nakon 20 km dobiješ hemeroide.
Mislim bokte, nemre bit najbolje ono kaj ti imaš uvijek, malo objektivnosti.
Velim, da Runner i NRG imaju bolje vilice, nebi bilo boljeg skutera.

Drnda:
niti sam rekao da je najbolja, niti to mislim ,uvijek postoji bolje..

meni je malena sto sam i rekao, ne toliko sto neman mjesta, nego se osjecam kao div na njoj..

dalje, to za masku za ulje i oko akumulatora si u pravu, to i mene zivcira, ali kako ne tocim ulje tu, i zaboravim na to..
ja eto nisam imao nikakvih problema sa nicim na skuteru (osim brtvi glave, ali to je vise moja krivica jer nisam gledao)
za sjedalo, nezz, najvise sam napravio oko 350km u danu, i guzica mi nije ni utrnila , jedino me u zadnje vrijeme pocela kraljeznica boliti ( ali mislim da nema veze sa sjedalom nego polozajem)
runner mi je kao fotelja, je malo dublji sic, ali suvozacu je po meni gore nego na srki, ali taj polozaj vozaca na runneru mi nikako ne odgovara, jer se prebacivam stalno na sjedalu kako idu krivine, pa mi samo smeta

Tomi_ZG:
Novi runner 50ka mislim da od 2013 ima uljne vile(al ima odvratnu čuku),još mu fali kvalitetna radilica i majstor koji će ga sklopit,a ne jebeni rižojed

steeef:

--- Citat: Tomi_ZG - 19 Veljača, 2014, 13:26:41 ---Ja onda imam sreće sa svojim,jednom opleo sa 40 po suhom,jednom sa 60 po mokrom,jednom srušen s nogare,sve na lijevu stranu i plastike samo malo pošlajfane,jedino mi se nogare svaki put popigaju

--- Kraj citata ---

nije sreća,na svima je tak..plastika je ostala jednako kvalitetna ko i prije,al nije ista kvaliteta boje i laka..

@ brale,tebi ne paše nova eserka za vozit,meni ne paše stara jer 'pliva'..al to ne znači da je jedan bolji od drugog.
kaj se tiče ukupno kvalitete glas bi dal starom runneru,minus je vilica prednja al se covjek i na to navikne.( trebam to editirat)

a te hrapave plastike oko akumulatora odlaze i na starim eserkama jer su iste ko i na novim..s tim da sam videl na par komada i podnicu kak se ruli isto ko i te plastike oko akumulatora..vremenski uslovi ih dokrajče..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju