Općenito > Generalno o skuterima
Vladari svoje klase
3alfa3:
--- Citat: Drnda - 12 Veljača, 2014, 15:08:28 ---sr50r je najbolji u svojoj klasi ( ovjes, kocnice, agregat, te ostale sitnice koje nekima puno znace, poput onog malog pretinca na sjedalu)
--- Kraj citata ---
Istina, al meni je neupotrebljiv na mojih 192cm visine ;D
Drnda:
a ono, to se slazem, ja sam nekih 185-6 i ono, rekao bih da mi je mrvicu premalen ( ne kao rox ), ali opet, svi su mi ti skuteri postali maleni, zato i jesam kupio veci motor ;D
Grale:
Nikad nebi novu srku stavil na prvo mjesto.
Runner da ima bolje vilice, ili nrg, bi bili ispred njega.
Ovako mi ipak stara srka (nije zato jer je imam) nekako više zaslužuje to mjesto, možda samo da mrvicu ima bolje kočnice.
Drnda:
a eto, imao sam obe, vozio sam sve 50ccm skutere brandirane i vecinu poluporoizvoda, china i to...
i meni je po svemu novi sr najbolji.. stara srka mi se nekako uvijala (iako mi rame djeluju iste)
uglavnom, stara je odlicna, ali eto, nova mi nekako bolje lezi za voziti, obe srke su mi daleko najbolje po polozaju sjedenja u odnosu na druge
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Drnda - 12 Veljača, 2014, 15:29:56 ---a eto, imao sam obe, vozio sam sve 50ccm skutere brandirane i vecinu poluporoizvoda, china i to...
i meni je po svemu novi sr najbolji.. stara srka mi se nekako uvijala (iako mi rame djeluju iste)
uglavnom, stara je odlicna, ali eto, nova mi nekako bolje lezi za voziti, obe srke su mi daleko najbolje po polozaju sjedenja u odnosu na druge
--- Kraj citata ---
ne da ti se nekako uvijala nego se uvija i dalje, treba zavariti dvije sipke u V da se ucvrsti pogotovo ako imas malo jaci kit itd. Naravno ovo je pod uvjetom da su seleni svi dobri i amortizeri.
Novi SR sam vozio doduse serijala i taj motor je krut u zavojima, nrg power imam i on je isto ok. Za runner neznam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju