Tehnički kutak > Tuning skutera

Sporo ubrzanje nakon servisa - ZAŠTO??

<< < (3/7) > >>

Sugar:
onda nisu teze rolice

...VULIN...:

--- Citat: Tino22 - 03 Ožujak, 2007, 21:08:57 ---Koliko ja znam zamijenio je svječicu, filter za zrak i neko ulje za prijenos, bar tako piše na računu.Što se tiče brzine ide nekih 10 km sporije nego prije.

--- Kraj citata ---

moguče bi bilo da je ulija previše ulja za prijenos, pa je otpor sad dosta jači, ali opet to se nebi smilo toliko osjetiti, a i nije mi jasno da je ulje u prijenosu mjenja več nakon 2500kn :icon_scratch:

C.L.:

--- Citat: ...VULIN... - 04 Ožujak, 2007, 10:31:10 ---
--- Citat: Tino22 - 03 Ožujak, 2007, 21:08:57 ---Koliko ja znam zamijenio je svječicu, filter za zrak i neko ulje za prijenos, bar tako piše na računu.Što se tiče brzine ide nekih 10 km sporije nego prije.

--- Kraj citata ---

moguče bi bilo da je ulija previše ulja za prijenos, pa je otpor sad dosta jači, ali opet to se nebi smilo toliko osjetiti, a i nije mi jasno da je ulje u prijenosu mjenja več nakon 2500kn :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ja sam ga mijenjao nakon 1000km,pa je sama čađa izlazila

Aleksandar:

--- Citat: ...VULIN... - 04 Ožujak, 2007, 10:31:10 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

uzo si mi rijec iz usta  ;D...moguce je takoder da je pregusto ulje nalio u prijenos...ili preteske rolice stavio...moze bit milion stvari  :sad1:

speed:
Na Peugeotima se ulje mijenja na 500km,a zatim tek na 10000km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju